Nurdan2323 Merhaba anneler doktorum aspirin verdi ama anlam veremedim yaşım 37 ikiz bebeklere hamileyim aranızda kullanan varmı yada Dr veren 🤔
Minigiim-vebenn52 Nurdan2323 damarların bebekleri daha iyi besleyebilmesi için vermiştir kullan ihmal etme
Funda54 Nurdan2323 bende 37 yaşındayım hatta 38 olacağım haftaya bende kullanıyorum ikiz gebelik zaten riskli kabul ediliyor ya tedbir amaçlı vermiş olmalı ben ek olarak kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum
Elifttk Nurdan2323 ılk hamılelıgımı sezeryanla doğum yaptım proteın kaçağı olmuş tansiyonum vardı doktor tedbır amaçlı coraspırın verdı 8 haftamda başladım kullanıyorum suan 32 haftalıgım sanırsam 34 kadar kullanacağım
Yasminnnnn Nurdan2323 Bende ilk gebeligimde preeklamsi yaşadım bebeğe kan akışı gitmemişti tansiyon ve protein kacagi vardı o zaman farkedilmedigi için kullanamadim ama şuan 34 e kadar kullanicam
melo_26 Ben de hem iğnesini, hem de aspirinini kullanıyorum. Daha önce 28 haftalık kaybım oldu. Genetik pıhtılaşmam var. Aspirin bebeklere daha da kan akışı gitmesini ve beslenmesini sağlıyor. İhmal etmeyin 🥰 Rabbim sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin inşAllah. 🤲🌸
Nurdan2323 melo_26 amin inşallah diğer iki gebelikte vermedi dedim bunda niye verdi teşekkür ederim ☺️