thekaderrrr Tugba1tugba ben çok ısrar edince bacak arası görmeden kemik yapısını erkeğe benzetti canım sadece zaten 🤭
Tugba1tugba thekaderrrr doktorlarda bıkıyor bende okadar çok israr ettim ki en azından yüzde 55 bi benzetme yapın dedim tamam 3 gün sonra gel tekrar dedi bakalım 😂
Deletedmom_72 thekaderrrr inşallah rabbim kız nasip eder 🫶🏻 dua edelim birbirimize sende mi kız istiyorsun
thekaderrrr Deletedmom_72 benim ilk bebeğim 🤭 açıkçası farketmiyor ama kız hissediyordum hep babamız kız olsun istiyordu ondan da olabilir bakalım hayırlısı canım 🥰
Deletedmom_72 Ebrarabla_06 inşallah benim kızım olur bir daha doğurmayı düşünmüyorum gurbetteyim destekcim yok
thekaderrrr Ebrarabla_06 doktor önce bir şey söyleme taraftarı değildi dalar ben ısrar edince bacak arası göremiyorum ama kesin olmamakla beraber kemik yapısı erkek gibi sanki dedi ay inşallah yanılırsınız doktorumla siz 😁🥰
Ebrarabla_06 thekaderrrr evet canım benim genelde pek söyleme taraftarı değiller eğer benzetmişse odur 🤭 inşallah yanılırız
2prensesannesiiii thekaderrrr bizim keseler birbirine benziyordu dimi😂😂 benimki kız ama seninki erkeğe benziyor 🥰