Gulkar Gul5 benimki de homozigot mutant heterezigot aslında çok da ters bir durum değil ama doktorlar daha iyi anlar
Gul5 Gulkar doktorlarım da öyle söyledi. Kan pıhtılaşmasına yatkınlığın var ama Toplumun yarısı böyle dedi ve bu değerler çocuğun düşmesine neden olmaz dediler. Yine de kullandım ama demek ki sebep bu değilmiş diyorum.
Efse Canım merhaba 2 tane gebelik kaybım var kalp durması ikiside 8. Haftada ikinci düşükten sonra genetik testlere bakıldı herşeye bakıldı kan sulandırıcı iğneye rağmen kalbi durmştu perde ameliyatıda oldum herşeyi oldum ama yok banamısın demedi sonra bir doktorla tanıştım bana eğer kan sulandırıcı iğneye rağmen kalbi duruyosa sana verebileceğim tek ilaç kortizon demişti vücudum bebeği yabancı bir cisim olark algıladığı için atmak istiyormuş ayrıca ikinci düşen bebeği genetiğe göndermştk gayet sağlıklı çıkmştı şükür ki bana o kortizon mu vesile oldu bilmiyorum ama kızımı sağlıkla kucapna aldım 2.5 yaşında sağlıklı uzun ömür versn rabbm ona bütün yavrulara👏 hatta şuan yine hamileym ve yine kortizon kullanıyorum takdir Allah’tan umut olur inşAllah sanada bir doktoruna danış derim 🥰
Patito__ Efse cnm bnde bu durumu arastiriordmkk karsima cikti bnmde dort dusuk vr sebep bulunamadi bebeklerden bazilrini denetige gonderdik sorn cikmadi.filmlrr testler hersy yapildi Bu kortizolu gecen gun okudum Ben bir ara kortizol tedavisi gordm ck dusmustu ama hamilelikten bağımsız gordm bu tedaviyi sans eseri çıktı boledebokuyunca acaba bnmde bagisiklikmi dusuk diorm… Siz bu kortizol tedavisini hamile kalincami kalmadn oncemi oldunuz nasil bir yol izlendi anlatirmisiniz lutfen
Gul5 Efse Allah evlatlarınızı size bağışlasın 🙏🏼 yarın doktora gitcem bunları sorcam kortizon tedavisini danışcam. Allah razı olsun hepinizden bir şey öğrendim ve bunları hep çözüm şifa diye uygulucam. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Minik-bebek Gul5 kadın dogumxuyapiyor doku uyusmazligini ve belcikada yokmuş yasaklanmış almanyadan yada hastane kendi getirecek tam net belli değil hamile kalır kalmaz kullanacakmisim kanserlerinde kullandığı bi ilacmis şuan daha adını öğrenmedim
Efse Patito__ kuzum aynı şeyleri yaşadım artık pes ettiğim bir dönemde doç. Dr riskli gebelk uzmanına gitmeye karar verdik ve o bana direk bu ilacı verdi çok şaşırdım çok araştırdım ama şükür kullandım ve sağlıkla kızım doğdu şükürler olsn şimdi yine kullanıyorum bazen vucudumuz tepki gösterebiliyormş vücut baskılıyoemş hamilelği babadan gelen yabancı bir madde olarak algılıyormş kortizonda bunu baskılaöak için verilen bir ilaçmış çok tuhafıma gitmişti ama şükür işe yaradı doktora denk gelmek geörektne çok önemli 👏
gokceekus17 Gul5 gebe kalmadan önce de gittim ama tanışmak konuşmak için gittim doktor ultrason muayenesi yaptı hamile kalınca görüşelim tekrar dedi hamileliğimi öğrendiğim gibi hemen gittim perinatolojiye iğneye ve fitile başladık.
Patito__ Efse anladim cnm cevap icin cok tesekkur ederim bende zaten insallah kalir kalmaz bir riskli gebelige gidecegim ona danisacagim bu durumu Rabbim evlatlarinizi size bağışlasın anali babali buyutsun aminnnn
Patito__ Efse anladim cnm cevap icin cok tesekkur ederim bende zaten insallah kalir kalmaz bir riskli gebelige gidecegim ona danisacagim bu durumu Rabbim evlatlarinizi size bağışlasın anali babali buyutsun aminnnn
Efse Patito__ amin canım benim Allah razı olsun rabbm cümlemze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsn en kısa zamanda bebişin gelsin ve sağlıkla kucağına al bu defa inşAllah🤲
Sinem0135 Gul5 benimde bu genler aynı çıktı ama kimi doktor hiç bir şey kullanma folik adir b12 yeter diyor kimisi kullan diyor daha doktor bulamadım . 2 kaybım var kalp durmasından
Gul5 Sinem0135 her doktor öykümüze göre hareket ediyor onu anladım. 3 kaybım var daha fazla olmasın diye burda duyduğum şeyleri söyledim doktoruma sizde genetik hastalık yok biraz daha bekleyelim sağlıklı olan tutunacak gelecek diyor. Aşama aşama gidelim diyorlar ama insanın bir kayıp yaşamaya daha gücü kalmıyor işte. Sperm dna hasarı testi her yer yapmıyor bir yer bulduk sonunda cumartesi bakcaz artık Allah yardımcımız olsun. Siz de bakın isterseniz
Tugbaakcy Gul5 2 kayıp 1 kimyasal yaşadım 1 tane sağlıklı doğum yaptım. 0.4 oksapar, coraspin, prednol 4 mg kullandım. Bence rahme tutunmada problem var demişti doktorum sebebi prednol mu bilmem ama şükür 9 aylığız darısı kayıp yaşayan herkese🫶🏻
Gul5 Minik-bebek inşallah güzel haberler alırız hepimiz🙏🏼 hamile kalıp sağlıkla doğururuz inşallah tez zamanda🙏🏼
Sinem0135 Gul5 sağol canım baktırdık morfolojisinde sıkıntı çıktı 3 ay tedavi gördü eşim işte ilaç takviyesi bitti doktor tekrar deneyelim dedi 4 aydır korunmuyoruz . Rabbim hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin 🤲🏻sağlıklı risksiz bir gebelik süreci versin hepimize 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Tugbaakcy Gul5 doğurdum kuzum 9 aya girdi sayılır ☺️ darısı bekleyen herrr annemize inşallah sağlıkla gebe kalsınlar 🙏🏻