Kubra001111 Kızlar 2 defa çatlatma iğnesi denedim ikisi de tutmadı herşey normalken yumurta büyüyüp catlatilmisken neden tutmuyor
Merve_ceyhan0803 Kubra001111 rahim filmi çektirdiniz mi hiç yumurtanın çatladıgından filan emin misiniz evde kendiniz mi yaptınız doktor eşiliğinde mi
Kubra001111 Merve_ceyhan0803 doktor eşliğinde yaptim iki defadır aralıklı zamanda yaptırdım ama olmadı rahim filmi çekilmedim 16 bin dediler yüksek geldi şimdilik bekleyelim olmazsa mecbur dedik
Merve_ceyhan0803 Kubra001111 belki tüpler kapalı bilemezsin ki belki rahimde bir sıkıntı var bende çatlatma yaptırdım ilkinde tuttu çok şükür yani olmazsa evet mecbur rahim filmi ama 16 binde çok istemişler gerçekten
_Mother_ Kubra001111 hangi şehir neden bu kadar pahalı ki benim doktorumun muayene ücreti bana göre fazla 2200 ama rahim filmi ücreti sizin söylediğiniz fiyatlara göre baya ucuz geçen gün yakınım 6 bine çekti perinatoliji bide
Merve_ceyhan0803 Bbk88 çatlatma iğnesinden 36 saat sonra transfer yapıyolar direk rahme bırakıyorlar meniyi