Nur7536 Kızlar doğum yaptım ebe ihmali yüzünden çocuğum bir kolunu kaldıramıyor mr fln çekildi sıkıntı yok doğum esnasında olmuş hiç iyi değilim daha önce yaşayan düzelen var mı parmaklarını oynatıyor kolunu kaldırmıyor
aslhnkrts9 Nur7536 yıllar önce kardeşimde yaşadık bu olayı kolu takılmış ondan olmuştu hiç bişey çıkmadı biz masaj yapa yapa düzeltmiştik korkmayın oda yoruldu biraz zaman geçsin oynatıyorlar
gizbirhil Nur7536 kuzenimi doğum esnasında omzunu fazla sıkarak çekmişler. Masajlar fizik tedavilerle düzeltmeye çalışıldı. Kolununkullanabiliyor fakat omuz kasları zedelendiği için kolunu tamamen dümdüz uzatamıyor biraz bükülü kalıyor . Korkma canım uzman bir doktora gidin ve tedaviye başlayın hemen .
Nur7536 aslhnkrts9 inşallah stres yapmaktan kaç gündür hiç iyi değilim araştırdım biraz brakial diye kol felci fln yazıyor kafama taktım iyice birde bir kolu diğerine göre zayıf yani o kolu sizinkide öyle miydi
aslhnkrts9 Nur7536 sol koluydu biz masaj egzersiz falan yapıyorduk sonra düzeldi şuan solak yani en çok o kolunu kullanıyor. Sizin erken farkedilmiş fizyoterapistler oluyo çocuklar için onlardan destek alınabilir