Kızlar merhaba 39+3 merhaba bugün doktor kontrol vardı kilosu suyu iyiydi nts sancım çıktı ama sık düzenli değildi nişan suyum gelmedi ama şuan düzenli sancılarım var nişan suyum gelmesi beklemem lazım ilk doğumum regl olacakmışım gibi ağrı canım yakıyor ama dayanabilirim ne zaman doktor gitmeyelim yardıma ihtiyacım var

Zeyna01 nişan ve su beklemeyin kesinlikle sancılarınız düzenliyse hastane uzaksa mutlaka gidin ama hastane yakınsa sancılarınız 10 dkda 1e düşene kadar bekleyin evde bolca hareket edin sıcak duşa girin

ruveyda123 Hastane yakın arabamız var 10 dakika bir düzenli giriyor şiddetli hemen gitmiyim diyorum dayanabileceğim kadar dayaniyim diyorum

Zeyna01 sıcak duşa girin belinize sıcak su tutun sonra hazırlanıp yavaştan gidin yine bence sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah bizlere de çok dua edin su gibi doğumunuz olsun 🤍

Zeyna01 dayanabildiğin kdar dayan evde. Zaten dogum sancısı dayanılmayan bişi anlarsın sen farkını. Evde hareket etmeye çalış. Topun varsa topa otur. Sıcak bi duş al. Son hazırlıklarınla ilgilen kafanı dagıt hastane yakınmış zaten. Hastanede boşuna çekersin. Sancın duzrnli beş dk da bir e inince gidersin. Saglıkla al kucagına 🤲🏻🌸

ruveyda123 Su nişan birşey gelmedi duştan çıktım şimdi sabaha kadar hiç uyumadım şuan sancım devam ediyor çarşamba günü günüm doluyor doktorum en geç 6 mart demişti perşembe kontrol var inşallah gelir artık hepimiz bekliyoruz bu sancı merdiven inip çıkma ördek yürüşü squat cinsel ilişki ama yok sancılarım devam ediyor ama dayanabilecek seviyede

Zeyna01 anladıımm hayırlısı olsun inşallah hakkınızda rica ederim ne demek☺️