Delidolu Tam gözümü Kapatiyorum bin bir Türlü şey Aklıma Geliyor Uyumak İstiyorum aMa olmuyor ya kim uyaNik bu saAtte ?
bebegimedairr Delidolu Zepecee diye bi instagram sayfasında kordon kanı videosuna denk geldim yaptıran veya düşünen var mı? Kordon kanını saklamak istiyorum bende kutuyu açmıştı paylaşan kişi sizce yapılmalı mı?
Ummu__Meryem RM0 ben malesef hamile degilim Allah bana da hayirlisiyla nasip estin amin amin kaza oruclarim vardi o yuzden sahura klaktim
M-Urass_Mom Masal açıp dinle derim. Ya da benim yaptığım gibi şimdi Netflix’den interaktif uyku rehberini açıp dinlerken uyucam 😂
ilaydamom_ gece 12 den beri yatakta dönüyorum 😳 geldi gelenler o düşünceden bu düşünceye gitti beyin 🤷♀️
Sadeceanne2 Delidolu 🙃🙃🙃🙃 hemde 2,5 ,3 sene kadar uyumayın uyumayın siz (DESENİZE SEN NE YAPIYORSUN NEDEN IYANIKSIN 5,30 da. (Dertten , sıkıntıdan rüyalarıma yansıyor. Uyanıyorum ) Allahım sağlıkla kavuştursun inşallah
bebegimedairr Delidolu Allah korusun ama lösemi kanser akdeniz anemisi vs gibi 80 hastalığın tedavisinde kök hücre olarak kullanılıyormuş ben galiba saklatacam
Delidolu RM0 geNellikle o iyi geLiyodu Demekki Sende ise yaramaMis Yada bı Tane küp şeker At agzina Oda iyi
Polatalemdar Delidolu ben uyanigim 😔😔hem hastayım hem rahat edemiyorum çok kötü durumdayım ve 14 aylık bebeğim var 😢😢uyumak istiyorum çünkü gün içinde oturucak vaktim bile yok ama şu illet hastalık beni mahvetti