Goktuggul Kızlar bebeğiniz ilk haftalarda sağ kasıktamıydı yoksa sol kasıktamıydı? Cinsiyeti nedir ?🤍
-tugbmrt Goktuggul soldu erkek arkadaşımda sağdı erkek yani bence etkilemiyo😂hatta bana çok dedilersoldansa kızdır felan diye Goktuggul
azracan20 Nasıl anlıyosunuz kızlar sağda solda diye ben ilk hareketlerini tam ikisinin ortasında hissettim hatırlamıyorum pek yani anlamı nedir?
Hilalaktscbk Goktuggul İlk aylar soldaydı erkek. 36+4 olduk sağda gaz sıkışması olmadığı sürece hiç bir kuvvet yerini değiştiremiyor maaşallah inadımıza 🫠
Cnnyldz Aslında bebeğin hareketleri ve konumu değil , hangi yumurtalıkta dollendigi önemli. Öyle demişti doktorum. Sağ yumurtalık ise erkek, sol ise kız demişti.
-tugbmrt azracan20 bana doktor söylemişti bebek olsun diye doktora gidiyordum soldan yumurtlamissin sola yat dedi öyle bildim
azracan20 Cnnyldz haftası önemli mi peki canım ben 32+4 haftalık hamileyim şu an ve cinsiyet hala tam belli değil 😂
Cnnyldz azracan20 ilerleyen haftalarda anlaşılır mı hiç bilmiyorum bence kese yeni oluştuğu zamanlar için gecerli bu :)
Pofidik123_ Goktuggul benim bebeğim hep sol tarafta hissettim 21 olduk hala solda sağ tarafa çok nadir geçiyo genellikle göbek deliği hizamda orta taraf ve sol tarafta oluyo sağa dediğim gibi çok nadir geçiyo kızım olucak zaten bilgime göre kız bebek solda olurmuş