Serendipity16 Merhaba 28+4 oldum bugün 4-5 gündür karnım aşağı indi gibi hissediyorum bugün hareketlerini hep alt karnımda hissettim erken doğum riskim var ama kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum sizce düşmüş mü karnım? Normal mi bu ?
azracan20 Serendipity16 canım bebek yerini pozisyonunu değiştirmiş olabilir karnının düşmesi için daha çok erken benim oğlumda 38-39.haftada düşmüştü 40+2de doğum yaptım
Serendipity16 Minigiim-vebenn52 ben önceden daha yukarıda hissediyordum bi de göğüsle karın arasında 5 parmak boşluk oluyorsa karın düşmüş demektir yazmışlar benimde var öyle boşluk ondan bi şüphelendim
Mervett Erken doğum riskiniz neden? Rabbim zamanında sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Serendipity16 Mervett amin inşallah 🤲🏻 Rahim ağzım sınırda çıktı 27. Haftada yatıp dinleniyorum ilaç kullanıyorum
Serendipity16 Minigiim-vebenn52 perşembe günü kontrole gittim hani çok aşağıda falan olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum inşallah öyle bir durumdur
azracan20 Serendipity16 hayır canım hiç de düşmüş görünmüyor düştüğünde baya belli ediyor kendini hem midende rahatlama oluyor hem nefesinde bi de artık vajinaya daha çok baskı oluyor düşünce şu an senin göğüslerin altı şişik hala ♥️ benim 33.hafta dolacak hala düşmedi 😁 sağsalim kucağımıza alırız inşallah minik kuzularımızı 🥹😘♥️
Serendipity16 azracan20 ay içimi rahatlattınız sağolun 🥹💞 önceden daha yukarıda hissediyordum şimdi psikolojik olarakta da belki aşağıda gibi görüyorum o yüzden bi korkttum 🤧 hepimiz vakti saatinde sağlıkla alalım inşallah 🤲🏻