Kızlar bu ay sadece bir kere korunmasız ilişki oldu 9 şubatta regl oldum 14 şubatta bitti 15 nde ilişki oldu sizce bir kereden hamile kalma şansı olur mu ve adet bitiminden hemen sonra oldu şans var mı sizce ben pcosluym duphaston kullanarak adet görüyorum bide bikaç gündür ara sıra gidip gelen bel ve kasık ağrım var göğüsümde ağrı felan yok ama bilemedim 🤷🏻‍♀️

Aybarss şahsen benim ilk hamileliğim geç oldu. Ama suanki hamileliğim sadece bir kere korunmasız ilişki den oldu

Ben kendi mi bilfim bileli pcosım ve doğum kontrol haplarıyla adet oluyordum hamile kalmak istediğimde ilacı bıraktım ilacın etkisi ilk 3 ay da atıldığı için ilk 3 ay zaten olmadı sonrasında araştırdım adet bitiminden sonra gün aşırı ilişki yaşamanız pcos hastaları için gebelik şansını artıyor çünkü yumurtlama hesabını yapamıyoruz ve ben 5. Ayımda hamile kaldım bide çok düşünme

Aybarss bende pcosluyum geçen sene evlendim bebiş istedik olmuyo doktora gittim pcos dedi ama ilaçsız adet oluyorum bende tüylenme ve kilo alma var sürekli. Neyse ekimde bi doktora gittim soğanli kürü iç arastır dedi onu içtim vallahi o ay haimşe kaldım daha öncesinde de dış gebelik geçirmiştim o zamanda ben kendim araştırırken soğan kürü içmiştim bende zor hamile kalmama rağmen soğan suyunu içince hamile kalabiliyorum birde tüylenmemde azalma oluyo sizde deneyin soğan suyunu

Bbk88 evet soğan kürü diye araştırın her yerde çıkıyor kuru soğanı 4 e bölüp kaynatın ılıkken o suyu için