Meyland sonsuzmasalim benim şafak 5 🤗😓😱😁 gibi karışık dıygularım var. İlk doğumum olacak Allah izin verirse🙏🏻 3 ocak ta oğlumu kucağıma alacağım. Çok heyecanlıyım. Dualarınızı bekliyorum. Hepinize kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum🙏🏻🙏🏻
yarennn Esilaminel valla ne bilim gelişimi iyi böyle devam ederse durmaz seninki dedi zaten öyle dedikten sonra ben keçileri kaçırdım bi tırstım kafama odunla vurdular sanki 😂😂 galiba hep içimde kalacak sanıyordum o şokla nasil neden falan diye soramadım bi salaklaştım😂😂
Esilaminel yarennn aynı sebepten banada beklemez dedi doktorum😊 Aynı tepkileri benim eşim verdi nasıl neden diye🤣🤣 Benim içimi bir heycan kapladı mutlu oldum deli gibi korksam da şu yılbaşını atlatalım heycanla beklerim artık😊
Tomrisinizi sonsuzmasalim inanirim cogumuz bunu dusunuyoruzdur eminim son zamanlarda da cok sık duyuyorum suni sanci sonunda sezeryan filan 🤦♀️
sonsuzmasalim Tomrisinizi evet bende cok duyuyorum dogum ilerlemedigi icin sezeryana aliyorlar🤷🏽♀️ en azindan denedik deriz artik napalim☹️ saglikla gelsinlerde
nuracar026 Nasipse bizim de 19 Ocak heyecandan uyuyamıyorum bende artık günler yaklaştıkça bazen korkuyorum bazen korkmuyorum karmaşık duygular içindeyim rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Rbyglc sonsuzmasalim canım bende 36 haftalıkken bebek 3 kg erkek benim de benim de bebek rahim duvarına yerleştirmiş kafasını. Acılımıma daha bakmadı ama normal gözüküyor herşey nst de sancılarım cıktı az bebek doguma yakın kilo alımı yavaslıyor diye biliyorım kilo alması. Diye ne yememiz gerekiyor millet kilo alsın diye yer şaşırdık kaldık 😂😂
Leilademir Mv00 hayır öyle bir durum oluşmuyor endişeniz olmasın okadar cok dopum gördüm ki endişe edeceğiniz bir zaman dilimi değil içiniz rahat olsun ve bu tarz olumsuz düşünceleri çekmeyin üzerinize beyninizi rahat bırakın
Yarenelibol sonsuzmasalim 36+2 2,956 gram 50 cödi 35 de 🥰😚😊 bnm paşamda 26 gün kaldı gelmesine inş zamanında gelir normal bi şekilde 38 çatı muayensi var beli olur 😊çok korkuyorm ama bi yandan heycanlanıorm
Minikdunyam Esilaminel evet bi cesaret geliyor yaparım ya diyorum ama bi an o ortamı düşünce korkuyorum 🤦🏻♀️😁
Rbyglc sonsuzmasalim 1 hafta önde gelişiyor sa kilolu dogmaz ya 2 hafta önde gelişenler bile 3800 gram doguruyor sancılar var mı bende yalancı kasılmalar oluyor nst de sancılarım cıktı
sonsuzmasalim Rbyglc benimki iki hafta önden gelisiyor iste doktor 38+0 olana kadar gelmezse ve kilo alimi böyle devam ederse suni sanci vermeye baslariz dediler🤷🏽♀️ tabi öyle bakilirsa benim safak 18‘e düser 😅 bebege bagli bakalim nasil gelisecek
sonsuzmasalim Rbyglc bendede yalanci sancilar oluyor. nstde de sanci cikmaya basladi ama daha cok düsük ve belirli bi aralikla gelmiyor. rahim agzida daha komple kapali