AygyulSina sonsuzmasalim malesef ama iyi oldugunu biliyorum kan akisinda falan bir sorun yok. Doktor mudahale etmeye şimdilik gerek yok dedi bakalim
sonsuzmasalim Sev321 kıyamam ya nasıl korku dolu anlar yaşamışsındır☹️ Allahım yavrunu korusun ve şifasını versin inşallah 💙
worin sonsuzmasalim ya elberfeldde gina tricot varya onun hemen üstünde.. kız burda doktorlar dönderiyorlar mı? 🤔🤔
sonsuzmasalim worin haa evet bildim😅 evet dönderebiliyorlar dıştan. bir arkadaş da kasım ayında doğum yaptı doğuma bi ay kala heliosda yatışı yapıldı çocuğu dıştan dönderdiler 😅 bende ilk duyduğumda şaşırmıştım bilmiyordum böyle bir şey olduğuna
sonsuzmasalim Reshaa özel olarak bir şey yemedim sadece kahvaltımda hep haşlanmış yumurta, beyaz peynir ve kaşar peyniri eksik etmedim☺️
Tubaarya sonsuzmasalim normal doğum düşünüyorum benim de 20 günüm kaldı ilkimde normaldi umarım buda öle olur
Rose21 Benim de son 7 gün ama tık yok. Normal.istiyorum ocak ayında gelsin lakin hiç mi belirti olmaz. Yok iste. Sezeryana kalacam yahu.