tuba_isenc55 32+6 Haftadayım, geceleri gram uyuyamıyorum. Bacağımı sürekli hareket ettirme isteği kramp girme, bacak ağrısı oluyor.. Bu durumu yaşayan varmıı ? Ne iyi geliyor ? Magnezyum kullaniyorum ama azcik sakinlestiriyor tekrar başlıyorr 😔
Haticerman tuba_isenc55 benim de oluyor hem yalancı sancılarım arttığı için doktorum magnezyumu günde 2ye çıkarabilirsin dedi. Günde 2 kere içtiğimde daha rahat oluyorum. Tabi yine doktorunuza danismanizi da tavsiye ederim. Bide yatarken ayaklarımı yükseğe koyuyorum.
esmaerdemir tuba_isenc55 bende de öyle aynı haftadayız baldırlarım bile ağrıyor kalsiyum magnezyum alıyorum ama maalesef geçmiyor sabredeceğiz artık
Rabiul tuba_isenc55 20. Haftadayım bende o şekildeyim. Osteocare verdi doktorum kullanıyorum hergün ama işe yaramadı çok ağrım var 😣
Julej tuba_isenc55 ayy ben ne çektim son aylar Allahım 😒 hiç bir ilaç ise yaramadi çok zor çok kötü bir ağrı.neresi ağrıyor belli değil masaj yapsan neresine yapacaksın ay o günler yine gelecek en korktuğum 😭😭