Smyee1 Merhabalar detaylı ultaroson zamanımız yaklaşıyor. Medipol hastanesinde takipliyim fakat detaylı fiyatı oldukça yüksek 2600tl. Bakırköyde özel bir klinik yapıyormuş 1000tlye. Sizce dışarda yaptırmak da bir sıkıntı olur mu. Veya bildiginiz bir yer varmı
Rabiul Smyee1 bende haftaya giricem ama özellikle sorulması gereken sorular var mı bilmiyorum sonradan keşke şunu sorsaydım diye kendi kendime dert yanmayayım 😂
ozlemozlem66 Smyee1 ümraniye medipol 5 bine yapıyor detaylı ultrason, bakırköyde kliniğin adı ne acaba
Smyee1 Rabiul radyoloji uzmanı raporda yazıyormuş gerekli şeyleri. Ve cd veriyormuş. Kendi doktorumuz gerekeni söyler görüntüyü görünce diye düşünüyorum. Siz nerede yaptıracaksınız ?
Rabiul Smyee1 orası öyle tabiki ama o anki duygular düşünceler çok farklı olacak sonuçta 🥲 benim kendi doktorum bakacak biraz, sonra yönlendirme yapacak bende bir yandan araştırıyorum gop yada Şişli de yaptıracağım pazartesi günü randevum var bakalım
Smyee1 ozlemozlem66 oldukça pahalı medipol. Bakırköydeki ; Dr. Rıdvan Zeybek Radyoloji Uzmanı diye geçiyor. İnternetten baktım yorumları iyiydi. Bugün aradım ücreti bin tl dedi.