matmazelinbeybisi Arkadaşlar dekolman plasenta yaşamış olan var mı aranızda lütfen kimse yazmıyor ya. Bu olayı yaşamış ve tekrar hamile kalmış olan kimse yok mu?? Bir ben mi yaşadım bu dekolman plasentayı
Momkeremom matmazelinbeybisi ben yaşadım :( ama şükür oğlum kucağımda hiç kanamam ağrım sancım olmadı. Doktorum kontrolde 1 akşam tutmak istedi dekolman şüphesi olmuş ama söylemedi bana ameliyatta bilgi verdi bebek doğunca sağlıklıyız çok şükkğr 35. Haftada doğurdum.
matmazelinbeybisi arsaynl ben de tekrar düşünüyorum ama bir yandan da korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan 🥺
arsaynl matmazelinbeybisi ben de korkuyorum ama yapacak hiçbir şey yok . Benim hiç çocuğum yok ve olmasını çok istiyorum
matmazelinbeybisi arsaynl benim de hiç çocuğum yok ve ben de oğlumu 19 haftalıkken kaybettim maalesef 😞😞 karnım belli oluyodu artık yani gerçekten çok kötü bişey allah bir daha yaşatmasın inşallah böyle bir şeyi
matmazelinbeybisi ZeynepAtakan şu an tekrar gebeyim yani allahın izniyle sağlıkla nasip olsun hayırlısıyla bakalım daha dikkatli olmaya çalışacağım bu sefer daha sağlıklı beslenip sporuma özen göstereceğim nasipse sağlıkla doğar. Ama bu olayın bizimle bir alakası yok tabi ne kadar dikkat edersek edelim herkesin başına gelebilecek bir durum
ZeynepAtakan matmazelinbeybisi neyle ilgili olduğunu bilmiyorm sebebi mi var ilk gebeliğimde plesmta yukarı çıkmadı diye sezeryan oldum simdide plesanta kenarlardan tepsi gibi kalkmış dedi doktor
matmazelinbeybisi ZeynepAtakan yani şöyle benim başıma gelen plasentanın erken ayrılması yani bebeğim beslenememiş ve arka kısmı kan dolmuş kalbi durmuş maalesef 19+3teyken hap ile suni sancı alıp normal doğum yaptım 😞
ZeynepAtakan matmazelinbeybisi suan kaç haftalık gebesiniz rabbim sağlıkla doğum yapmayı nasip etain hepimize inşAllah