Pinar_3 ipekbk hiç silik çizgi yok silik çizgi birazcık belli olyr burada hiç yok bence bikac gün sonra yine test et adetin geciktimi
Aysinnn ipekbk maalesef göremedim eğer siz baktığınızda çizgi varsa testi sabah ilk idrarla tekrarlayın bazen fotoğrafta çıkmıyor umarım güzel haber alirsiniz 🌸
ipekbk Aysinnn flashla baktığımda bir çizgi gördüm bende eminde olamadım şişkinlik bel ağrısı çok fazla olunca test yapayım dedim
ipekbk Menekseeee847383 26 aralıktı başlangıç çok düzensiz olduğu için bişey diyemiyorum 3 gün önce de peçeteye hafif pembe kan gibi geldi
Menekseeee847383 Milyar tane test yapmış biri olarak eczaneyi net zengin ettim üstüme tanımam o derece son adet tarihi ve ilk 5 dk çok önemli genelde kaset test yanılmaz
ipekbk Menekseeee847383 bilemedim gerçekten işte benide belirtiler rahatsız etti ilaç içicektim artık karın ağrısından emin olamadım içime şüphe düştü
Menekseeee847383 Seydanuurr4 erken gebelik test yanıltır yani adetten mesela 1 hafta öncesi pozitif gösterir ama sonuç adet maalesef yani tekrarlamak gerekir ben erken gebelik testinde sürekli pozitif gördüm sonrası hep hüsran