SibelAltunkArslan Kızlar bebeğimin son halini görmek için ayrıntılı değil Ma renkli ultrasona girmek istiyorum Avrupa yakasında uygun bildiğiniz yerler var mı??
DamLaaaa35 SibelAltunkArslan valla canım ben normal muayneme gittiğimde doktorum kendisi açıp renkliden gösteriyor. Ekstra bi ücret ödemedim bunun için.
Ayse1 SibelAltunkArslan renkli ultrason bedava değil mi .doktor bize her gittiğimizde izletiyor ve resim veriyor.ayrıntılı olunca ücretli bizde
SibelAltunkArslan BrcnBlgn askında ben 20. Haftada ayrıntılı ultrasona girdim Sefa köy Vera tıp merkezinde 250 tl ye ama şimdi sadece meraktan renkli istiyorum
Aliiss SibelAltunkArslan orayı bende duymuştum perinatolog mu yapıyor muayeneyi ve memnun kaldınız mı
BrcnBlgn SibelAltunkArslan Ayrintili ultrasyn renklimmiydi cnm sefakoyde hangi hast bnde haftaya grcm hast ariom
mrshavva Bence çektirmeyin boş yere doktorunuzdan rica edin renkliyi açsın ben rica ettim 32. Haftadan sonra ki kontrollerde hep açtı boşu boşuna vermeyin para ama yine de tercih sizin tabi ☺️
Aliiss SibelAltunkArslan fotoğraf çok önemli değil güzelce inceliyor mu onu merak ediyorum 🙈 perinatolog mu yoksa radyolog mu yapıyor bir bilginiz var mı acaba
SibelAltunkArslan Aliiss radyoloji uzman doktor şehri punar çok güzel inceliyor 1 saat sürüyor yaklaşık bütün ayrıntılarına bakıyor