haticealg Selam arkadaşlar 20 haftalık hamileyim göğüs ucum çok kaşınıyor ve göğüs ucumda sanki sivilceyin sıkınca beyaz bişey çıkarya öyle şeyler çıkmaya başladı normal mıııı bu durum ?
Alynq haticealg aynen benim de öyle sivilce gibi beyaz şeyler sıkıyorum ve katı beyaz şey çıkıyor sıvı değil ne olduğunu da bilmiyorum herhalde süt kanalları mı açılıyor nedir anlamadım
Esragenc5353 haticealg benimde kabuklanma başladı hiç dokunmadım doktorum krem sürmemi söyledi sonra geçti vücut hazırlık yapıyor 🤰
haticealg Alynq yaaa annem sıkma dedi sütün kanalları açılıyormuş sanırım , kesilir sütün dedi bence sizde sıkmayın
haticealg Esragenc5353 ben sürekli zaten kaşıntıdan dolayı krem yağ vs kullanıyorum da 2 gündür beyaz katı şeyleri görünce şarşırdım
Alynq haticealg yaa bilmiyordum o beyaz noktacık görüntüden rahatsız olduğum için sıkıyodum artık sıkmam🙏🏻
Elasim Sıkmayın arkadaşlar erken doğuma sebep oluyormuş ben de yapıyodum öğrenince çok korktum bıraktım göğüslerim de çok ağrıyordu o yüzden sıkıyordum ama işte vücut kendini hazırlıyor