Rabia06 Zeynep41 benimde öyleydi canm mantar olmuştum kremini kullandım geçti cok zor bişey valla dikkatli ol gecms olsn
Erham Zeynep41 dr a gözünsen ıyi olur mantar da olabilir enfeksiyonda yada başka birşey en iyisi hekim görmesi
Elifcandan Zeynep41 bir güzel duş alın iyice sıcak su ile yıkayın temiz iç çamaşırı giyin. Hatta iç çamaşırlarinizi bir güzel kaynatarak yikayin mikrop lar ölsün. Bir de wcde peçete kullanın . Vajinanin ıslak kalmamasi lazım.
hohomoromu Zeynep41 travacort ve ya travazol verıyor doktor ama doktor vermeden sen alıp kullanma recetesz vermezler zAten pamuklu iç çamaşırı gıy naylonsu giyme daha cok kaşındırır ve ya gece yatarken giyme 😊
Zeynep41 Denisss doktorlar erkek olduğu için cekiniyorum aslında o yüzden gitmiyorum ama çok kötü olmaya başladı
Zeynep41 Elifcandan kaç kere denedim 1 saat duştan cıkmadım nerdeyse ama çok kötü kaşınıyor hala yanma da oluyo
Elifcandan Zeynep41 sizin acil hastaneye gidip ilaç tedavisi olmanız lazım yoksa gecmez bu illet geçse dahi tekrar eder.