Bctldem Merhaba arkadaşlar. Bu sayfadan alışveriş yapıp mağdur olmayın. Kapisusu siparişi verdim ödemeyi yaptım. Iban adı Aynur Deveci. Yer Adana. Ürünüm hazir olduğunda resim atacağını söylemişti atmadı haber vermedi ben tesadüfen sayfasında gördüm ve mesaj attım uzun süre cevap alamadım. Neyseki zar zor ürünü teslim aldım fakat isim kısmı kırıktı. Bunu belirttiğimde beni suçladı oysaki sonrasında instagram sayfasında paylaştığı videoya dikkatli baktığımda kırık olduğunu gördüm. Mesajlarıma cevap vermiyor. Profildeki numara wptan çıkmıyor. İnsanların tatlı telaşlarini sömürüyor. Fakat ben bunu yanına bırakmayacağım. Tuketici haklarına şikayette bulunacağım. Dikkatli olun kimse bu sayfadan sipariş vermesin! Hamile hamile strese sokuyorlar insanları. Lütfen bu sayfayı şikayet edin https://www.instagram.com/_bebekkapisusu?igsh=MWgzcWVoY2IwYWJlNw==
BabyAta İnstagramdan alışveriş yaparken çok dikkatli olun maalesef faturada vermedikleri için tüketici hakları bir şey yapamıyor. Fatura kesmiyor diye cimere şikayet edebilirsiniz
Bctldem BabyAta fatura kesmemiş evet. Gönderdiğim paranın dekontuna yazmıştım ürünün adını. Cimere de ayrıca şikayet edeceğim. Teşekkür ederim