XBirmelekannesiii Kızlar gittim acile sancin çok yok 2 cm aciklik var diyor gece 2 de gel diyor sizce doğum olurmu
hunilimom XBirmelekannesiii sancılari takip et bişe yoksa ben gitmezdim boşuna seni yatırıp suni de verebilirler bebeğe baktılar mi
gizem-cbn XBirmelekannesiii banada öyle dedi eve gönderdi evde suyum geldi aynı gün hastaneye gittim sancım geldi ama açılmam olmadı :( sezaryen doğum yaptım inşallah sağ salim doğurursun canım
XBirmelekannesiii busraltin yok gelmedi sabah beyaz yoğun akıntı geldi 38 +3 ,um ama nişan miydi bilmiyorm
busraltin XBirmelekannesiii doğum yapamlar yazarlar şimdi ama sancı vs yoksa niye çağırdı merak ettim suni mi verecek sonuçta bişey yok ortada
XBirmelekannesiii hunilimom baktılar normal dedi nts de sancı cikmadi niye cgrdi bilmiyorum ama belim çok agriyor
hunilimom XBirmelekannesiii iki doğum yaptım seni cagirdiysa bilki yatıracak bı kaç gün takip edicek ftil suni cart curt varsa vericekler benim de ikincide acilmam vardı sancım yoktu ama ben kendim istedim suniyi yoksa pazartesi terkrar gel cuma gel yapicaklardi
XBirmelekannesiii gizem-cbn ozelmi devletmi pekii doğum olsun istiyorum artık perişan oldum ne gündüzüm var ne gecem agrilardan
XBirmelekannesiii Sedefkitir12- ben gittim alay edergibi hiç ağrın var gibi durmuyorsn dediler bna agridan duramiyorum resmen ama nts de cikmiyor
BusraaZeynep Bence sancılarını kontrol et nişan geldi mi 10 dk ya inince sancın hastaneye git bol bol hareket etmeye çalış rabbim kolaylaştırsın