Kubrakar272727 Ay resmen bugün kactane limon yedim bilmiyorum 6+6 haftaligiz bir zararı olurmu bilmiyorum bide benim gibi limon yiyip cinsiyetini öğrenen varmı aceba kiz hurafesi gercekmi 🤭🍋🐣 insllah kızdır 😍
ruveyda123 Kubrakar272727 limonun kan sulandırıcı etkisi vardır siz yinede çok yememeye gayret edin bende hep ekşi yemek isterdim kızım olacak nasipse☺️
48lipastelboya Kubrakar272727 Hiç inanmıyorum onlara yaaa ikinci oğlumda deli gibi limon yiyordum tuzla eşim artık almıyordu zararı olacak diye ve sonuç oğlum oldu 😅büyük oğlumda da resmen gözümün önünden çikolata geçiyodu sürekli tatlı yiyordum o da oğlan oldu 😂
hayalim35 Kubrakar272727 ilk hamileliğimde çok yedim oğlum 5 yaşında hurafe gerçek değil maalesef kızımda da çok tatlı aşeriyordum o da 3 yaşında şimdi 32+3 haftalığım bebeğim kız her gün tatlı yemek istiyorum bnm tam tersi olmuş😁
Aysima_19 Kubrakar272727 bende ilk haftalarda öyleydim kabuğuyla birlikte daha üstüne ekşi akıtı ve tuz koyar yerdim tabak tabak mideme çok iyi gelirdi hemde çok istiyordu canım ben problem yaşamadım sende umarım yaşamazsın
Kubrakar272727 48lipastelboya ya bian çok sevindim kızım olur falan diye😂😂😂 tüh neyse bide limon yedikten sonra canımın donurma cekisi bugün ne yaşıyorum anlamadım ya😂😂
48lipastelboya Kubrakar272727 Öyle oluyoruz maalesef bi tatlı bi ekşiii😅olsun sağlıklı olsun kız erkek önemli değil 🥰
Kubrakar272727 48lipastelboya aynen öyle öncelik sağlık tabikide Allah kabimize göre versin inşallah 🐣🤭🤭❤️
Kubrakar272727 hayalim35 vallahi bugün delirmiş gibi limon yiyordum sonra yedim yedim üstüne bir de canım dondurma çekmesin mi onu da yedim Allah’ım bugün limon ekşi dondurma tatlı bir eksi bir tatlı yemekten bu çocuğun ne olacağını düşünmek istemiyorum 😂😂😂😂midemi alt üst ettim
hayalim35 Kubrakar272727 Evet bnde 7.5 aylık her günüm öyle geçiyor akşama kadar bi tatlı bi tuzlu yiyorum anlamadım bnde😁
Aysima_19 Kubrakar272727 kızım olucak inşallah ben ilk 4 ay boyunca ağzıma asla tatlı bir şey sürmedim sumak eşkiyi bilir misiniz bilmem eşki akıtı ve çok kuvvetli bir şey onu öyle içerdim aşırı eşki yerdim durduramazdım kendimi 5 aylığız suan daha yeni yeni reçel felan yiyorum tatlı gördüğüm zaman midem bulanırdı
hayalim35 Kubrakar272727 valla bnde diom zehirlenmem tatlı tuzlu ekşi hep birlikte ama şuan ekşi yiyemiyroum midem yanıyor çok fena ölecek gibi oluyorum
Kubrakar272727 Cilginanne2bebeli68 gerçek olma payı var ozmn🤭🤭 bide üstüne dondurma yedim 😂😂 tuhaf asermeler oluyor
Kubrakar272727 hayalim35 bebiş büyüdüğü içindir ay insllah sağlıkla kucağınza alırsınız yolunuz bitmiş sayılır🧿🐣
Cilginanne2bebeli68 Kubrakar272727 ben oruçluydum hamileyken tam 1 kavanoz turşu yedim sahura kadar o kadar çok yiyordum eksiyi suan kizim portakal gibi seviyor limonu hiç yüzünü eşkitmez
Kubrakar272727 Cilginanne2bebeli68 yaa öylemi 🤭🤭 benim bı önceki hamilelik ikizdi bitek kara dud aseriyordum ama bu bı ekşi bı tatlı bide ekşi bişey yedikten sonra canım tatlı istiyor limon yedikten sonra üstüne dondurma yedim eşim diyor şimdi zehirleniceksin😂😂