Serifekrtkn Kızlar bugün 33+5 olduk pazartesi 34.haftaya gircez hem perşembe kontrole gidicem 2.hamileligim sizce kaçıncı haftada kıyafetleri hazır edip koymalıyım doktora bi gideyim ona gore karar veririm diyorum ama sizler nasıl yaptınız
ttazeannee Serifekrtkn Kız doğuma ne kalmış bir an önce yıka hazırla ben 26+2 yim henüz ama 30 olayım yıkayıp hazırlamayı düşünüyorum ne zaman gelecekleri belli olmaz
Busy Serifekrtkn erken doğum riskine karşılık ve ağırlaşmadan rahatça hazırlamak için 32. Hafta ideal.
Alynq Serifekrtkn canım bence yıkayıp ütüleyip yerleştirmeye ve hastane çantanı da hazırlamaya başla 36. Haftaya kadar hazır olsun en azından ani bi durum olur veya son haftalar ağırlaşırsın mecalin kalmaz kafan rahat olur.
Elif8- Bence de en mantıklısı 30. Haftada yıkayıp ütüleme hatta hastane çanta hazırlamak ne olur ne olmaz
esmayb35 Serifekrtkn ben 31.haftadayım her şeyim hazır. Tabi benim riskli gidiyor biraz o yüzden her ihtimale karşı hazırladım ama normal şartlarda 33-34 de yapılabilir diye düşünüyorum
Sumeyye_g Serifekrtkn 34 haftaya girdiğimizde bende herşeyini yıkayıp çantamı hazır ettim şimdi 37 haftadayız herşey kapının yanında hazır bekliyor bakalım ne olur ne olmaz başlayın sizde