Deli_hatun_7 Melos9 ahahahah arada git geller oluyor benimde kalçam ağrımaya başladı 😂😂 ama çok ağrıyor bazen diyorum bir an önce zaman geçsin doğurayım bazende bu hallerimi özlerim diye tadını çıkartmaya bakıyorum 😂😂😍
Glsm01 8+3 haftadan selamlar mide bulantılı bir gebelikten sonra iple çektiğim 3. Trimester Allahım darısı başıma 😄
Esra-dnkts Deli_hatun_7 28+5 olduk bugün tuvalet sorunu fazlasıyla var bebeğim yukarıda olduğu için nefes sıkıntısı var penguen yürüyüşü başladı birde bir kaç gündür kasıkta baskı ve ağrı var ama en en güzeli yerinde durmak bilmeyen bir bebeğim var sürekli hareket halinde😂😂😂sağlıkla gelsinler ❤️😂
Deli_hatun_7 Esra-dnkts gerçekten aynı şeyleri bende yaşıyorum 😂 aynıyız seninle 1 gün var aramızda benim kızın kafası aşagıda takla flan atıyor karnımın her bölgesine tekme atıyor bir tarafa toplanıp duruyor😂 kasık ağrısı kalça ağrısı bel ağrısı oluyor bende de bide aşırı acıkıyorum sabahları miğdem gurulduyor ona uyanıyorum kalktığım gibi bişeyler yemezsem başım dönüyor sürekli bir şeyler yiyorum 😂 sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🤲🏻😍❤️🥹
_annee Deli_hatun_7 34+1 kasık agrısı, aşagılarda baya agrı, tuvaletten cıkamama sorunsalı, bazen yattıgım yerden zar zor kalkıyorum , ara sıra iştahsızlık oluyo hersey canım cekmiyo
Deli_hatun_7 _annee kasık ağrısı bende de oluyor bende uzandımmı kalkmam zor oluyor içerde kıpır kıpır bir kızçem var🥹😂 ve sürekli dışarıya sipariş veriyor😂😂 iştahım aşırı açık ve çok çabuk acıkıyorum 😂😂😂 iftarda yemek yedik 2 saat önce canınız çekmesin çiğköfte yedik ve suan yine acıktım 😂😂
minikfasulyeannesii Deli_hatun_7 8+1′den merhaba mide bulantısı dışın da cok şükür iyiyim elhamdülillah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin amin 🌸