Bebegimvebiz Begum35 valla son 12 bende düşünüyorum aynı şeyi açıklık 1 cm onun haricinde ne sancı var ne de nişan falan gelse nasıl doğurcam sorusu (saçma bir soru ama 😂)
Pekgokcen Begum35 valla benide korku sardi kendime.degil kizkardesim icin korkum :)) cok yakinda teyze oluyorum ;) sag salim alalim çocuklarımızi kucaklarimiza ...
Alyaveannesi Bebegimvebiz Allahimm insallah herkese bi avazda bebegimizi saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin rabbimm gececek kizlar o dogum ani mecbur siz beklediniz mi 😂😂 vaktiniz gelince dunyaya geldiniz 😂
Bebegimvebiz Alyaveannesi aynen günü gelince çıkıp gelecek zaten 😅 doğum konusunda da herkes nasıl yapıyorsa zaten bizde yaparız bir şekilde nasıl doğurcam diye düşünmek saçma 😂😂 ama hamilelik psikolojisi herhalde insan çok düşünüyor bir de günü az kalınca 😂😂
Bebegimvebiz Necla06 ben bu gün oldum 😬 korkulacak bir şey yok rahat ol benden tavsiye 🤗 umarım açılman vardır 🙏
Alyaveannesi Bebegimvebiz size diyorum ama benimde yaklastikca korku basiyo 😂😂 ama diyorum kendi kendime olacak yapacaksin mecbur icinde durmayacak her zmaan diyorum 😂😂
Necla06 Bebegimvebiz korkmuyorum gibi hissediyorum aslında insallah çatım uygundur diye düşünüyorum çünkü çok istiyorum normal Doğum olsun 🤲
Bebegimvebiz Alyaveannesi aynen aynen o yolu biliyor zaten gelirken sormayacak bile 😬😬 umarım kolay olur biran önce olur biter 🙋
Yarenelibol Fbd yani korkuoz korkunun ecele faydası yok kötü çok zor bişey olsa ikinciyi üçüncüyü doğuran olmazdı demekki ölünmüyor 😂😂😂 bununla kndimi avutabilirim şuan
Prensesimi-beklerken Begum35 benimde son 17 iki gündür belimden ağrılar vurmaya başladı yarın kontrolüm var bir gelişme varmi merak ediyorum.korku heyecan sabirsızlık hepsi bir arada ilk doğumumda dğl üstelik☺Allah bir avazda kurtulmayı nasip etsin hepimize inşallah💕
Elifcandan Bende 19 gün sonra dogurcam ve korkuyorum ilk doğum ve beni neler bekliyor hiç bir fikrim yok . Umarım hepimiz için güzel geçer
Ervaelizinannesi Begum35 aha Birtane benden bizde son 10 hiç belirti yok nasıl olacak bilmiyorum her sabah kalkıp bügünde doğurmadım çok şükrü diyprum 😃