Mervemrl Merhaba kızlar. Düşük ihtimalim vardı. Kanamam oldu. Doktorum progestan ve pruton iğne verdi iki tane. İğneler bitti. Progestanı kullanmaya devam devam ediyorum. Dpktoruma kontrole gittiğimde kanama alanımın azaldığını iyiye gittiğini söyledi. Ama hala kala kahverengi lekelenmem oluyor kırmızı değil. Normal mi bu durum? Ne zaman geçer acaba
Tgbaaygn Mervemrl kahverengi olması iyi kanamanın kesildiği anlamına geliyor benimde kanamam olmultu progestan kullandıkça kahverengşne döndü sonra da yavaş yavaş kesildi şuan 35. Haftamdayım arada da kahve leke geldi ama bu önemsizmiş bende çok tedirgin olmuştum ama bu kurumuş kan oluyormuş korkulucak bişey yok yani ☺️ ama dikkat et iş yapma ben o günden sonra ev işi hiç yapmadım yemeğimi de başka yerlerde yedim
eminece93 Mervemrl benimde 3-4 hafta once kanamam oldu raporuyum evde yatiyorum 3 haftadie kahverengi akintim var akintim var bende korktum bundan ama kontrolde kanama alani cok az kalmis demek ki cikis yolu bulduğu icin disari çıkıyor
Mervemrl Tgbaaygn inşallah azalmıştır gerçekten iyi bir şey duymak istiyorum artık. Psikolojik olarak da yıpratıcı bir süreç
eminece93 Mervemrl insallah sağlıkla kucağımiza alalim🤲🏻 doktorum her hafta kontrolde akintim olacağını söylüyordu korkma diyordu ama insan korkuyor
Tgbaaygn Mervemrl tabikide ben ilacı koyuyordum ama eşime bu düştü bundan umut yok demiştim ama şuan çok şükür 35. Haftamdayım sende iyi olucaksın bebişte moralini yüksek tut
BusraaZeynep Ben de kullanıyorum 17 gündür günde iki kez inşallah her şey yoluna girer rabbim hepimize şifa versin moralini yüksek tut olumlu şeyler düşün inşallah güzel olur her şey moral çok etkiliyor
ertays34 25 haftalıkken kanamam oldu 2 kez iğne 1 hafta Progestan kullandım. 4 gün içinde kahverengi lekeye döndü ve doktorum ilacı kesebilirsin dedi, canını sıkma Allah’ın izniyle iyiye gittiğini gösteriyor. Şimdi 32 haftalık olduk çok şükür ☺️🌸
BusraSnn 10+5 haftalık, 2 kez kanamam oldu progestan iğne kullandım 5er gün, progestan fitili 4 haftadır günde 2 kez kullanıyorum doktorum ben soylemeyinceye kdar kullanmaya devam ediyorsun dedi, 12 haftayı atlatirsak düzelir inşallah ☺️