ruveyda123 Kızlarr sizde de yalancı kasılmalar arttı mı benim gün içinde nadir oluyo ama akşam yemeğinden sonra artıyor 2 haftadır artmış durumda sizde durumlar nasıl?
Hayalgokce ruveyda123 benmde surekli oluyor 29dan beri 36+5 oldum artk umursamıyorsun 2 gun daha durup sonra dogablr😆
ruveyda123 Hayalgokce benimde 25. Haftadan beri var aslında ama magnezyum etki ediyordu günde 4 5 kere hissediyordum son haftalar ya muhtemelen magnezyum etki etmiyor artık😂
ruveyda123 ElaEge karnınız sertleşiyor bebek bir yere toplanıyor o an nefesiniz kesiliyor gibi oluyor sonra geçiyor☺️
ElaEge ruveyda123 benim üst karnıma iğne batması gibi oluyor hareketli ama bebek sertleşme falan yok korktum daha 29. Haftadayız
ElaEge ruveyda123 pzt doktorum sabredeyim bari bence de önemli değildir ya döndügü icindir teşekkür ederim
Feyzsali Hafta bizde de durum aynı özellikle geceleri karnım taş gibi sertlesiyor nefes aldırmıyor vajinada sizlama agri var
ruveyda123 Feyzsali demek ki normal doğuma doğru artacağını söylemişlerdi🥹 hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Feyzsali ruveyda123 inşallah 😊 bizim haftaya vajinal muayene var sezeryan mi normal mi o zaman belli olacak şimdilik normal gibi duruyor
H_kubra Bende 36+2 yim 1,2 haftadır kasıklarımda ağrı oluyor regl olacakmışım gibi genellikle sağ tarafımda bir de aynı zamanda karnım sertleşiyor
ruveyda123 H_kubra ayyy aynı haftadayız😍 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yalancı sancı ve kasılmalar başladı