yeschef-13 ikizoglusannesi 25+6 şuan ama 22+2 de yaptırdık kd doktorumuz aynı hastanede Perinatoloji bölümüne yönelendirdi Altunizade Acıbadem de yaptırdım
amine4444 ikizoglusannesi pazartesi yaptırıcam cok korkuyorum kötü bişey söyler diye ben öyle ikili falan tesleri yaptrmadım burayı okıyunca biraz etkilendim 4 gündür uyuyamıyorum kimisi iyi haber almıyor Allah büyük 🤲🤲🤲
Paronayanne ikizoglusannesi 2 gün önce yaptırdım. Devlet hastanesinde yapıldı çok iyi bakıldığında yarım saat sürdü
Lalemmm12 Liyamm1 neee ciddi misiniz benim toplam 25 dk bile değil ve bunu post olarak açtım herkes lincledi beni özelde yaptırdım şaka gibi
Lalemmm12 ikizoglusannesi 23+1 oldum 22 de yaptırdım İzmir de özel hastane de 3 bin tl ye ve gittiğim doktor hiç iyi değildi pek ilgilenmedi sadece organlara baktı benim bildiğim herseye bakıyor ve renkli gösteriyor 🤔 organlara baktı iyi dedi bu kadar ha bide renkli ultrason verdi iki bebeğin yüzü ve bir ayağı
Liyamm1 Lalemmm12 evet randevum zaten 13.20 de idi hersey bakildi organ beyin vs 1.30 saat surdu Bel + bobrek kalmisti ama bebek dönmuyordu bir turlu yurudum squat yaptirdi her 2 randevudan beni aldi ama yine donmemisti saat 6 döndu ölculeri aldi aksam çiktim😂
ikizoglusannesi Lalemmm12 bende randevu aldım ikizler için 2 saat sürüyor dediler aradığımda bakalım ne olacak
Iremparlkc2 ikizoglusannesi 23+0 çarşamba günü eğitim araştırma hastanesinde yapıldı 45 dk sürdü çokta güzel ilgilendiler her detayını ince ince anlattı doktorumuz
Twinsss24 1.30 saat sürdü dr. Fehmi yazıcıoğluna gittim tam göremediği herşeyin üstünde baya uğraştı görmek için ben memnun kaldım damar yapısından en küçük ayrıntıya kadar baktı. Eksiksiz hepsini not aldı sonra bize raporladı anlattı.