Gamzeacis Salı günü sezeryan doğum yaptım sadece ellerim de ödem vardı dünden beri ayaklarım da şişmeye başladı böyle durum yaşayan var mı
mombarbie_ Gamzeacis doğum sonrası herkeste aynı problem oluyor sanırım ben 5 6 günde anca attim normal doğum yaptım
sevdenurnur Gamzeacis ben yaşadım hemde dibine kadar, ayaklarım palet gibi oldu tam 9 gün sürdü inmesi doktorum normal dedi ayaklarınızı yukarı dikin bol su için başka çözümü yok
Atyechan Gamzeacis 37+4 deyim ayakllar eller dudaklarım heryerim şiş ayaklarım bastırdıgım zaman çukur kalıyor
Demetrana Gamzeacis Bende pazartesi gecesi doğum yaptım sezaryen ile benimde ayaklarım şişti ilk defa yaşıyorum korktum açıkcası 35 haftalık doğum yaptım ödemim hiç olmamıştı öncekilerde balın gibi oldu birisi inmiş biraz diğeri bayağı şiş
Gamzeacis sevdenurnur 36 numara ayağıma 39 numara olmuyor kemiklerim kayboldu sert sert şiş bi de inşallah bnm de geçer 🙏
Gamzeacis Demetrana ay Bnde öyleyim doktoruma yazdım normal dedi ama ayak bir ayak daha oldu ellerim parmaklarım da öyle