Ozgtpcu58 Kızlar dişimin çekilmesi lazımdı ağrımıyor diye ertelenmiştim şimdi 8 hafta 3 günlük hamileyim dişim ağrıyor ne yapabilirim. Şimdi doktora gitsen çekerlermi sizce
Aysenurrrrbgccc Ozgtpcu58 İlk 3 ay çekmiyorlar diye biliyorum. Benimde 20 lik diş ağrım vardı 30. Haftada mecburen çektirdim bi sorun yaşamadım. Doktorunuza bence sorun gerçekten çok kötü diş ağrısı
Kbra_atss Ozgtpcu58 Doktorundan konsültasyon alarak çektirebilirsin Ben 8ve 10. Haftalarımda 2diş çektirdim bi problem olmadı sadece röntgensiz çektirdim ona dikkat et
Aabbccc Ozgtpcu58 benimde ağrıyor ya bende 4+3 günlüğüm yeni bugün ağrısı başladı ne yapılır hiç bilmiyorum bı de tüp bebekle hamileyim 🙁
zahis ilk ve son trimesterda yani gebeliğin ilk üç ayı ve son üç ayı çekim için riskli demişti diş doktorum :( isterseniz kadın doğum doktorunuza da bir danışın bazen bebeğe zarar olmasın diye izin verebiliyorlar
Hypenia 36 da 3 dişimi çektirdim kadın doğumcumun onaylı kağıdıyla onuda diş hekimine gösterdim süreç böyleydi bence ağrıyan dişlerinize şimdiden müdahale ettirin çünkü hamilelikte diş hassas oluyor ve rahatsız eden o dişler iyice mahvediyor
Ozgtpcu58 Aabbccc ben parol icebildim sadece yarın kadın doguma gidip izin verirse de çektirmeye gitcem inşallah
Aabbccc Ozgtpcu58 dolgu veya kanal yapılıyor mu acaba gebeliğin ilk dönemlerinde yapılmıyor diye biliyorum