esraeses Kızlar 12. Haftadan sonra folik asiti bırak dedi doktorum . Siz 12. Haftadan sonra hangi vitaminleri kullandınız markası ve ne işe yaradığını yazar mısınız
mombarbie_ esraeses başından berri i mom omega kullandım sadece başka bir takviye kullanmadım gayet sağlıklı tontis bir bebis doğurdum 😊
_almirasmom esraeses vitafemin DHA balık yaglı multıvıtamıne kullanıyorum baya pahalı + kan sulandırıcı bırde
esraeses mombarbie_ maşallah ❤️ Bende ilk çocuğumda 3. Aydan sonra reganessis Max diye bir takviye kullandım bir de demir ilacı ama bunda doktorum bir şey söylemedi acaba kendim mi hatırlatmam gerek
biranne__ esraeses İmom D vitamini omega 3 kullanıyorum içinde ayriyetten demir, çinko, B12 vb. Vitaminler de var
Betul-97 esraeses Bende I mom kullanıyordum 15.haftamda gittiğimde bırak onu dedi. Kan ilacı, d vitamini bir de vitamin ilacı verdi onları kullanıyorum
MinikkFasulyemm esraeses başından beri ocean mumy kulandım bende 12 hafta da demir ilacı verdi gyno ferro diye içemedim iki kere kullandım sadece çok kötü kokuyordu mide bulantısı yaptı bende 😊
Yagmurata24 Ocean mummy, d vitamini, gynoflor, kalsiyum kullanıyorum. 32. Haftada da kan sulandirici iğneye başladım 🙄
babyshark__ Ben elenatal 2 kullandim icinde vitamin ler var omega 3 folik asit hepsi bir hapta toplanmis ve tadida cok guzel mide bulandirmiyor kulay yutuluyor
Enfal_06 Gizemmm223 hamile olduğumu öğrenmeden önce kullanıyordum onun sayesinde hamile kaldım bence sonra yanında folik asite yazdı doktorum içeriğinde folik asit olduğunu biliyorum ama çok az miktarda olduğu için yanına fazla ağır olmayan folik asit yazdı canım reçetesiz bi folik asiti reçete etti