D12ekim teacher-mom21 ayyy okurken gözlerim doldu çok teşekkür ederim içime su serptin böyle olunca ister istemez korku sarıyor anne olabilecek miyim diyen🥺🙏🙏🙏🙏🌺🥰
teacher-mom21 D12ekim hemde kardeşim üçüzlere hamile kaldı sonra birinin kalbi durdu şuan ikizlere hamile sizinle aynı rahim çeşidi bir sene çocuğu olmadı doktor ameliyat dedi ama o bekledi ve beklediğine değdi folit asit ve duphaston kullandı hamile kalmadan
D12ekim teacher-mom21 yaaa maşallah ne güzel cok sevindim kardeşiniz adına duphaston ne için kullanılıyor acaba doktor mu yazdı kendi kullanıyordu yoksa
teacher-mom21 D12ekim bu ilaç gebe kalmak için adet duzenlemek için ve bebeği rahimde tutmak için doktorum bana düşük için yazmıştı kardeşime gebe kalsın diye
teacher-mom21 D12ekim kardeşim rahim filminde öğrendi ben ise bekarken adet sancısı çekip acile gittim orda ultrason da öğrendim evlenince gel ameliyat ol dedi doktor ama ben gebe kaldım çok şükür
Gulluuuuu D12ekim bende çift rahimliyim 26 haftalık hamileyim her hangi bir sıkıntı olmadı kanamam oldu bir kaç kez sonra oda düzeldi
Zelihapinar D12ekim çift rahimli olmak hamileliğe engel değil şuan normal yolla hamile kaldım 3 aylığım daha sonrası için riskler söz konusu