havis00 Kizlaar duaa edin banaa suan dogumhanedeyim suni sanci aliyorum Hepinizden dua bekliyorum Bende hepinize dua ediyorum ♥️♥️
Edos123 havis00 rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuştursun canım ismim eda bize de dua et az kaldı doğumumuz kolay olsun 🙏🏻💖
Cicekkiz20 havis00 Allah yardımcın olsun canım benim Rabbim bı sancida kurtarsın sağlıkla kavuşun bebisinle banada bol dua et nolur🥰
Kelebek1_ havis00 maşallah sana şunu yazabiliyorsan 😅 rabbim bi avazda kurtarsın inşallah sağlıcakla kavuşun
Mer3459 havis00 ah canım Allah yardımcın olsun bir sancıda kurtarsın rabbim Şafii ismiyle şifalar versin yaradan
Kbradmrdg Deletedmom_99 doğumhanede göz göz odalar var önce oralarda takibin yapılıyor duş bile var oda da nst vs normal oda gibi düşün telefona vs müdahale edilmiyor ora da doğum başladığın da asıl olan doğumhaneye alınıyorsunuz doğum gerçekleşiyor 😄
Sumeyye_g havis00 allah yardımcın olsun canım sağ sağlim kucağına almak nasip olsun inşallah zorlanmadan kolay doğum nasip eder rabbim
Sema2525 havis00 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥹💖 bizlerede dua etmeyi unutma