Kızlar manisa da şehir hastanesinde Özde Sakaryada sezeryan doğum yapan var mı veya normal doğum
Manisa Özde Sakarya da doğum yapan
37+3 haftalık gebeyim özde hanıma gidiyorum doğum onda istiyorum ama ilki normaldi normale girmiyolar galiba bide mesai saati dışında olursa hiç ihtimal yok ama ben rica edicek gündüz olursa doğumuma girmesi için bakalım az bı sure kaldı bekleyip gorucem yarında yine randevum var sorarım bakalım
Matmazelll ben çok mükemmel insan özde hanım sezaryen süreci boyunca hic doktor gibi davranmadi hiçbir sorumu yanıtsız hiçbir şekilde de beni yormadi halende dua ederim kendisine
Eliff2 sezeryanınızı omu yaptı
Qizemlikiz12 evet mesai dışı olunca o gün ki nöbette kim varsa o yaptırıyormuş galiba öyle duymuştum inşallah doğumunuz gündüz olurda istediğiniz doktor girer. Benim sezeryan olucağı için doktor seçebiliyorsun bende geçen hafta gittim deneyim diye çok tatlı bi insandı açıklamada yapıyor beğendim acaba doğumumu onda mı yapsam dye dişünüyorum benimde 30+3 şuan 38 de alıyorum dedi bana
- Düzenlendi
Merhaba iyi günler bende manisada yaşıyorum şehir hastanesi de kontrole gidiyorum özele de gidiyorum muhtemelen özelde doğum yapıcam ama şehir hastanesi isteğe bağlı sezeryan yapıyor mu
Eliff2 estetik mi yapıyor dikişi bide aynı yerden mi kesti kaç gün kaldınız
Minkkelebekk onunla ilgili bi bilgim yok onu bi doktora gidip sorman lazım benim ilk ide sezeryan olduğu için buda sezeryan olucak ilkini grandda yaptım bu sefer şehir hastanesinde yapayım dedim hem çok ücret vermemek için bide doktorlar iyi 😊
- Düzenlendi
Matmazelll grand da hangi doktorda yapmıştınız 🙏🏻🥰
Minkkelebekk 2019 yılında Ayşenur Evrenos ta doğum yapmıştım