Özellikle benim gibi ilk kez anne olacak hanımlara sesleniyorum, sizin de içiniz kıpır kıpır değil mi 💫 Aylar sonrasını hayal etmek, çocuğumuzun doğduğu günleri düşünmek… Onun çok keyifli, neşeli gülen yüzünü öpüp kokladığımızı düşünmek 😍 uykudan uyanmış pof pof sıcacık suratını sevmek, kucaklayıp sarılmak… Siz de böylesiniz değil mi, keyifle yavrumun bakımını yaptığımı hayal ediyorum. Onunla oyunlar oynadığımı, kitaplar okuduğumu, arabasına koyup anne-çocuk gezmeye çıkardığımı… Şimdi aylar sonra içeride uyuyor olacak ben de sessiz olmaya çalışacağım, özleyip uyanmasını bekleyeceğim. Babasıyla keyifli vakit geçirişlerini izleyeceğim, bebeğimizle mutlu huzurlu bir yuva inanılmaz güzel hissettiriyor 😍 bunlar gibi biiirrr sürü güzel duygu sarıyor beni. Çok heyecanlıyım 😇 bütün bu sebeple de bugünlerimi, hamileliğimi çok seviyorum. Yavrum karnımda, sonrasında daha güzel olacak kollarıma gelecek. Bu umut, mutluluk tarifsiz…
Allahım her isteyene nasip etsin, evlat isteyen hiçbir annenin kucağı boş kalmasın. Rabbim şifa bekleyen tüm minik yavrularımıza şifa versin. Ben ve benim gibi doğumunu bekleyen annelere de hayırla, kolaylıkla doğurmayı nasip etsin. Hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım 💕