Lik Kızlar aralıklı olarak iki defa çok afedersiniz büyük tuvaletimi yaptıktan sonra makattan kan geldi. Ama bu aralar kabızlık başladı zorlanıyorum ondan diye düşünüyorum. Siz yaşadınız mı bu durumu
Minigiim-vebenn52 Lik hemoroid falan var mı zorlandığın için gelmiştir makattan geldiğine eminsen bebekle ilgili değildir korkma
BADE38 Lik Doktora sormaya neden utanıyorsun ki burda herkesin tecrübesi ve vücudu kendine özel bence bir doktordan utanilmamali ve hemen doktoruna bu şikayetini dile getirmelisin
myavocado Lik hamilelikte hemoroid çok görülüyor sanırım belki o yüzdendir. Umarım kötü bir şey yoktur ama biran önce sorun doktorunuza utanılacak bir şey değil,sağlık bu.
MadameNoire Benim gebelikten önce de basur sorunum vardı kabızlık olunca kanamam da oluyor geçiyor ha benimki olan biseydi zaten senin hamilelik ile başladı ise mutlaka doktoruna danış canım.
Aysima_19 Lik hamilelikte hemoroid çokça rastlanan bir durum bence hiç utanma ve doktoruna bu durumu söyle daha da artabilir çünkü bu durum