Minnakbiri Beyzaanr olur Allahın izniyle benim de belim ağrıyor sık idrara çıkıyorum düşük yapalı 15 gün oldu daha saçmalama olmaz diyorum kendi kendime zaten tedavisiz olmuyor yumurtlama günüm falan heralde
Kubra001111 Beyzaanr benim eşimin değeri düşüktü yükseldi öncesinde sonrasında yaptırdım tutmadı benim ki de yaptırırsam 3.olcak ama tutmayınca da her seferinde yumurta boşa çatlamış oluyor :((((
Beyzaanr Kubra001111 aynen oyle bende yarin basliyorum bakalim nasil olacak benim esimde de sertlesme aorunu var
Minnakbiri Beyzaanr 2 yıla yakındır hiç olmadı ama nasip tabi ben şu an femaraya odaklandım bekleyeceğim bakalım 💕 eşin de sen ilacı bitirene kadar bol fındık keçiboynuzu,arı sütü,polen falan yesin aktarlarda da böyle karışımlar var belki faydası olur
Beyzaanr Minnakbiri nihalin bahcesinden macun siparis ettik ginsengli bakalim ne olacak İnsallah bu sefer kaliteli buyur yumurtaliklarim ve guzel bi gebelik elde ederiz ikimizde
Cakir1 Ebru-gundo özele gitmiştim ama sonradan gittiğim doktor hastanede değil kendi özel yerini açmıştı haliyle ücreti de daha fazla ama ilgi alakası da o şekilde yani memnunum
Minnakbiri Beyzaanr ne yapayım canım reglimi ayarlamaya çalışıyorum kafam çok karıştı.Bu ay hayıt tohumu kullandım yumurtlama belirtim de fazlaca oldu söktürücü kullanırsam tedaviye başlamam lazım regl olup ama hamile kalırsam da bu söktürücü bebeğe zarar verir.Kullanmasam kendisi olmasını beklesem olduğunda da tam bayrama falan denk gelirse tedaviyi bir ay daha ertelemek zorunda kalcam ne yapacağım bilmiyorum.Bugün bi kan verip söktürücü almaya başlasam diyorum varsa kanda çıkar mı acaba
Minnakbiri Beyzaanr şimdi verdim canım 20 gün oldu sabah kahverengi leke geldi test yaptım yine negatif ama nolur nolmaz verdim bakalım en azından aklım kalmaz o koca 0′ı görmem lazım 😂 1 saate çıkarmış