Beyzaanr Minnakbiri canim esim kan vermemi istemiyor testi gormeden o yuzden testte gormeden kan vermek istemiyorum
Cakir1 Beyzaanr sen git kan ver bence benim doktorum hiç idrar testi yapma 12. Gün git kan testi ver demişti erken öğrenmemiz lazım ilk zamanlar düşüklerle çok karşılaşıyoruz dedi ben 13 te verdim doktora haber verdim bana hemen progesteron kullanmaya başla dedi kontrole gittiğimde rahimde kanama alanı vardı iyi ki başlamışız dedi bana sende git ver hem öğrenirsin hemde varsa bebeğini riske atmazsın pkolarda düşük riski daha yüksek oluyormuş
Minnakbiri Beyzaanr neden böyle canım ya bence bi rahim filmi çektir artık yumurta rezervin azalıyor böyle ilaçlarla deneye deneye bi baksınlar daha genciz her şeyin çaresi var devlette orda çekerler belki ücretsiz buralarda yok da
Beyzaanr Minnakbiri valla rahim filmi cok pahali devlettede anestezisiz cekiliyor sanirim, ondada bisey cikacagini sanmiyorum ablaminda oyle oldu cunku eni sonu tup bebek yapti o rahim filmi falan temizdi
Minnakbiri Beyzaanr AllahAllah sebebi yokken neden öyle olur acaba birkaç ay dinlendir kendini istersen biraz toparlansın hormonların yumurtaların 😔 inşallah en kısa zamanda alırsın güzel haberi
Beyzaanr Minnakbiri insallah guzelim sebepsiz infertilite deniliyor iste pcos falanda yok bu arada bende sorun da yok yani
Minnakbiri Beyzaanr sebepsiz olan daha zormuş kuzum doktorum demişti neyle savaştığımızı bilmiyoruz diye.Bi tane ünlü bi doktor da karbonhidrattan falan diyor sağlıklı hayat tarzıyla mümkün diyor.Benim pcos mesela sorunum belli ona göre tedavi uygulanabiliyor
Beyzaanr Minnakbiri bu ay doktor gelme dedi ayni basla 2. Ker adetin 3. Gunu dedi sey yapcam gitmicem artikdoktora ilaci kullanir ovulasyonla takip ederim igne falanvurunmak istemiyorum
Minnakbiri Beyzaanr bir kez de öyle dene madem ama yumurtan çatlamasa regl de olmazdın ama belli olmaz öyle dene bakalım
Minnakbiri Beyzaanr çatlatma iğnesi işe yaramasa çatlayıp regl olmazdın canım döllenme problemi var ama belki de doktor iğne zamanını tam belirleyemedi kendin dene bakalım daha güzel büyüyüp kendisi çatlasın inşallah bu defa olur 🥰
Beyzaanr Minnakbiri bende oyle dusunuyorum dollenmiyor diyorum Tuplerde sorun olsa regl olur muydum sence ne bileyim acaba tuplerde mi sıkıntı var diyorum
Pink- Merhabalar, bende 3. Kez çatlatma iğnesi olucam yarın. Doktorum ⅘ nisan ilişki önerdi. Ama ben sadece 4 nisanda degerlendirebilecegim bu şekilde olup hamile kalan var mı iğneden sonra arka arkaya degil de gün aşırı olsa