MorKelebek54 Ateş ölçerden pek anlamam açıkçası marka olarak hangisini tercih etmeliyim? Kulaktan ölçen varmis, uzaktan ölçen ve koltuk altindan ölçen (klasik ates olcer) varmis hangisi en dogru sonucu verir acaba hangisi daha iyidir önerebilir misiniz? ☺️
Melikemrvvv MorKelebek54 kulaktan ölçüm en doğrusu ve en iyiside braun ben onu aldım biraz pahalı ama ateş riske gelmez😇
Zeynomsu MorKelebek54 bende medisananın hem kulaktan hem alından ölçen modeli var baya iyi. Fiyatı bilmiyorum evde bulunsun diye almıştım, alırken de çocuk olursa diye de kulaktan almıştım
bahocum MorKelebek54 doktorlar genelde uzaktan ölçenleri önermiyor tam olarak doğru ölçmüyormuş. Covid zamanı bizim evde vardı cidden tutarsız ölçüyor. Kulaktan veya klasik koltukaltı olanlardan alabilirsiniz
MorKelebek54 cakebabe teşekkür ederim nerden alabilirim oeki e bebekde felan var midir? Bide hemen olcer mi sonucta bebek kulagina sokturmak istemesse hareket ederse kullagina cok girerse sorun olabilir
Melikemrvvv MorKelebek54 IRT 6525 bizdeki model ve ben hepsiburada indiriminden yakaladım 2-3 hafta önce 1775₺ ye aldım satıcısı e bebekti aklınızda olsun indirimleri takip ederseniz o fiyata yakalayabilirsiniiizz🩵🩵
MorKelebek54 bahocum kulaktan olcenlerden alicam snaiirm onerilen en cok oymus ama yine klasik koltuk alti olcenden de alicam ne olur ne olmaz diye kenarda dursun, teşekkür ederim yorumun icin☺️