Tugba_turk46 AMH yüksekliğiyle nasıl hamile kalınabilir yani hangi yöntemler denenir yaşıma göre AMH hormonum aşırı yüksek bir tane evladım var onda hiç böyle bir sorun yaşamamıştım 2. ayında hemen hamile kalmıştım AMH yüksekliği olanlar hangi yöntemlerle gebe kaldı
aslhnkrts9 Tugba_turk46 benim 7 çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam bi doktor pco olabilir biraz desteğe ihtiyacı var yumurtalıkların demişti ama başka doktor yok öyle bişey dedi bi sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım başka doktora göründünüz mü belki tek başına yüksek olması sorun olmuyordur
Fatma96 Tugba_turk46 canım bendede pko var ileri derwcede iki yumurtalıgımda amh 10 küsürdü ilk hamileligimdede rahim filmi çekildim çekildiğim ay hamile kaldım şimdi ikinciye hamileyim ama 2 yıldır istiyorduk olmuyordu tekrar rahim filmi çekildim 3 cü ayında hamile kaldım sonra takdiri ilahi bol dua ama yüksekliği hamile kalmaya engel değil demişti doktor Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
myangelson Tugba_turk46 benimki kadar yüksek değildir diye düşünüyorum 15 e yakın çıkmıştı 😂😂 yumurta geliştirici hap ve çatlatma iğnesi ile ilk denemede hamile kalmıştım doktorum hiç olumsuz konusmadi sadece pcos olduğun belli yani bu hormondan da dedi
Tugba_turk46 aslhnkrts9 4 doktora gittüm dördüde iki yumurtalığımda ileri derece pko olduğunu söyledi en son gittiğim doktorda çok yüksek pcosun ileri derece dedi benimde 6 dı polip,perde ve cepleşmeden histeroskopi ameliyatı oldum şimdi 1 ayda sonrada hsg çektireceğim bunlara rağmen AMH etki edermi acaba diye düşünüyorum
Bbk88 aslhnkrts9 benim4.07 çıktı kimyasal gebelik oldu tek tarafımda var pko görüntüsü ultrasinda belli oluyor zaten doktorun biri var biri yok demiş genelde doktorlar arasında bu oluyor fikir ayrılığı ama ne güzel hamile kalmissiniz 🌼
Bbk88 Tugba_turk46 merhaba amh 6 çok ileri derece pko nasıl oluyor ilerinderece 8 falandır ki yukarda ki kişinin 7 ymis ina rağmen kalmis ama doktorların 4 u de aynı şeyi demiş anlamadım canım benimnde 4.07 tek tarafımda var
aslhnkrts9 Tugba_turk46 bilemiyorum ki insan vücudu çok acayip az bi strese dünya dert çıkarıyor insan başına ama bazı pcoslar var şak diye hamile kalıyor insan şaşırıyo
aslhnkrts9 Bbk88 beslenmeyle psikolojiyle alakası var mı acaba bilmiyorum yani ben o ilk doktora Baya kızmıştım özel olduğu için para içinmi böyle söyledi diye ona kızıp hemen devlete gittim o doktor amh baktı ve çokta pimpirikli bir doktor kendisi bana paketli olan hiç bişey yemeyeceksin dışarda yemek çok nadir asitli içecekler yasak tamamen sağlıklı doğal gıdalar tüketeceksin dedi ben bunları yaparken olmuş nolduysa ama benim olacağına dair umudum yoktu aşılama düşünüyoduk benimde ilki düşük ikincisi kimyasal olmuştu ve sonra baya zaman geçmesine rağmen hamile kalamıyodum inşallah size de nasip olur en kısa zamanda hayırla doğru zamanda sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz ❤️
Tugba_turk46 Bbk88 inan bnede bilmiyorum canım yaşım 23 yaşına göre çok çok yüksek bir değer dedi şaştım kaldım ne yapacağım bir umudum rahim filmi kaldı Nisan’da çektireceğim inşaallah onun üzerine kalırım diye umut ediyorum
Bbk88 Tugba_turk46 amh i 7 den 4 e düşen biri vardı burda okumuştum bir ilaç la düşürmüş yani canım hsg çekil sonrasında kalan çok varnyasina göre yüksek demiş olabilir onu bilmiyorum canım kac senelik evlisin hamile kaldın mi hic
Tugba_turk46 Bbk88 5 senelik evliyim bir tane 4 yaşında oğlum var 2 senedir 2. istiyoruz nasip olmuyor
Ozeeer Tugba_turk46 aynı kaderi paylasıyoruz benimde bir kızım var 4 yasında ikinci olmuyor hayır’lısı ile nasip etsin yüce Rabbim 🥺
Tugba_turk46 Ozeeer Aminnn inşaallah canım aminnn neden böyle oldu hayretler içerisindeyğm ilkim 2. Ayında oldu ve hiçbir problemim yoktu genç kızlığımdada hiç pcosum felan olmadı oğluma doğum yaptım pcos ,kis,perde,çıktı birden bire
Tugba_turk46 Allahvargamyok hiç gebelik yaşadınız mı peki benim 2. Olmuyor sizce bana tüp bebek uygun olurmu
Allahvargamyok Tugba_turk46 1 tane kimyasal oldu başkada olmadı bence tüp bebekten önce daha basit yöntemleri deneyin mesela doktor kontrolünde yumurta takibi veya ovulasyon testi tarzında çünkü 1 tane olmuş sizin bidaha olur inşAllah
Ozeeer Tugba_turk46 benim ilkte tüpler tıkalıymış ameliyat oldum ikinci ayımda kalmıştım şimdi tiroit yüksek prolaktin yüksek hafifçe pco var eşimin de sperm düşük ne yapacağımızı sastık doktor tüp bebek diyor o da çok pahalı Allah normal yoldan verir inşallah🤲 her gün dua ediyorum elimden başka bir şey gelmiyor 😔
Bbk88 aslhnkrts9 peki kimyasaldan sonra mı uzun zaman sonda hamile kaldınız bana da aynılarını dedi yürüyüş bol bol sağlıklı beslenme diye
Bbk88 aslhnkrts9 aminnn sagolun inşallah kimyasal 5 ay oldu kimyasaldan sonra hemen olanda var olmayanda doktor hamile kalabiliyorsun sonuçta dedi ama:(
Tugba_turk46 aslhnkrts9 evet evet ya burdads çok gördüm pcosla hamile kalan benim yapmadığım şey kalmadı en son histeroskopi ameliyatı oldum şimdi tek rahim filmi kaldı onuda yaptırayım nasip inşaallah rahim filminden sonra çok hamile kalan duydum umarım bendede aynı etki olur tek umudum o kaldı 🤕
aslhnkrts9 Bbk88 birazda kafa rahatlığı lazım stresi kontrol edebilmekte önemli o kadar emek verip sağlıklı beslenip stres yapıp herşeyş mahvetmekte var ben tamam artık kendiliğinden olmuyo aşılama oda olmazsa tüp bebek tedavisi olur diye odaklamıştım kendimi nasıl olsa olmuyo diye kafam rahattı