metemom_ Kızlar yarın yeğenimin doğum günü için annemlerin yanına gidecem yol üç buçuk saat sürüyor 15 . Haftadayım bu dönemlerde araba yolculuğu yapan var mı yanıma almam gereken veya dikkat etmem gereken bir şey var mı 😊
Churcill metemom_ saatte bir falan inip biraz yürüyün ya da doğrulun şöyle bi. Başka bişey bilmiyorum 🤭 bol su olabilir yanınıza alacağınız tuzlu atıştırmalık olabilir mide bulantısı olursa diye
Gaye1402_ metemom_ bende o haftalarda 500 km yolculuk yapmıştım meyve ve yastık aldım belime koymak için arada da durup yürümeniz iyi olur
Aysima_19 metemom_ ben eşimin işi gereği sürekli uçak yolculuğu yapıyorum ya da araba yani bazen arada sancı ve bel ağrısı oluyor sizde olmayabilir ama sıkıntı değil bence molalarda hareket edin zaten yok çok kısaymış
Tazeanne68 metemom_ ben 11.haftada 5 saatlik yola gitmiştim doktorum sadece sürekli mola verin yürüyüş yap molada sarsmadan gidebilirsin demişti girmiştim çok şükür sorun olmadı
Esrackc metemom_ ben hamileyken arabayla trabzondan istanbula ordan da yurt dışına arnavutluğa gittim atıştıracak bişeyler alın yeter 3 buçuk saat nedir hiiiç bişey olmaz 😂😂
metemom_ Esrackc helal olsun valla ben üç aydır erteliyorum en son yeğenim de çağırınca dayanamadım gitme kararı aldım
Hilalaktscbk metemom_ Bana doktorum sık molalar ver yürü onun dışında da yolculuk esnasında ayaklarını pedala basar gibi hareketler ettir ara ara sabit kalmamaya dikkat et demişti. Bir de bol su şişmemek için.
metemom_ Aysima_19 çubuk krekeri söylüyorsun sanırım canım onu midem götürmüyor da meyve almayı düşünüyorum
Bircanbingol metemom_ bende15. Haftamda 8 saatlik yolculuk yapmıştım hiçbir sorun yaşamamıştım.Size önerim yanınızda sırtınıza koyabileceğiniz yastık falan götürmeniz
Hulo2105 metemom_ biz istanbuldan antalyaya gittik. 2-3 saatte bir durduk yürüdüm bacağım ağrıdı çünkü. Onun dışında uyudum zaten😂
metemom_ Hulo2105 korktuğum bacak değil sırt ağrısı çünkü gün içinde yorgun olmasam bile sırtım çok ağrıyo