Merymee evet gittim bebeğim gayet iyiydi ama doktor kafamı karıştırdı yani anlamadım girdim içeri detaylı ya yollamıştı doktorum die bana kaç haftalık dedi 20 hafta 3 dedim yan tarafta muane Olcan başka doktr yani aldığım doktr bakmadı başka bir doktr bakti ondan öncede kağıt imzaladım ama bana su gobekten alınsın dedi bende neden dedim gayt sonuclarim normaldi ikili taramada ucludede oda onlar da yanılma payı çok dedi granti bu die bende gerek olsa zaten doktorum sylerdi kabul etmedim tabiki detaylı için başka kapıda bekledim bu defa aldı baktı ama kendisi yazdı çizdi bende dedimki cinsiyeti belli normalde belli dedim oda ne diye sordu erkek dedim oda evet erkek dedi peki detaylı kesin sonucmu dedim kesin die birşey yok dedi yani ama erkek olduğunu kabullendim peki bir sorun varmı dedim doktr syler ben gremedim dedi gttim sekveter yanındaki kadında dedi herhangi bisy yok temiz die sadece benim kanamam vardı riskliydi eski kanama Gine grntulenmis kagit aldım başka sekveterden geri gtrdum dedi kendi kadın dogumcuna gtrceksin die srdum tekrar doktr gelip bisy demicekmi die yok dedi yani saçma bana denk geldi ozeldeki doktorum bana demişti detaylı ni bana çek at die attim ona geç döndü tabi o arada korkuyorum kötü bişey olmasın die cevp atana kadar içim içimi yedi sonra gayt güzel sonuçların dedi sadece eski kanaman görünmüş dedi 20 25 Mart’ta gelrsin dedi kontrole bende artk özele gitmem kendi devlet Hastanesi’ne giderm yani içim rahatladı detaylida byle bitti bir oğlum daha oluyor sağlıkla gelsin bebislerimiz canm artık ilerleyen haftalarda değişmez die umuyorm