Gncgozde Merhaba bugün transferin 11 günü idrar testi yaptım negatif çıktı. 5 gün emriosu. Yarın kan verecem ama. Böyle olup olupta pozitif gören oldu mu
tgbmerve Gncgozde malesefki 11. Günden önce yapmıştım ben 7 de görmezsem 9 da denedim sonra zaten kana gerek kalmadan adet oldum hep , sabah ilk idrarla erken gebelik yaptıysanız çıkması gerekiyordu , caset test ise çıkmaz , ilk idrar değilse yanıltıcıdır
anneolmak_icin Gncgozde acile gidip kan testi yaptırın idrar testinde çıkmayabilir geç döllenme olabilir bilinmez
Gncgozde İlk idrar. Kaset test yaptım. Ama şimdi de teste kararma olmuş sabah yapmıştım bozuk mu acaba bilemedim
baharmom35 Gncgozde resmini atar mısın bozuk ise o dağınıklık hemen oluyor ama ilk başta dağınıklık yoksa sonradan olduysa o bekletilince de oluyor
Gncgozde Olabilir tabi bilemedim. Morelim bozuldu biraz. Sabah kan verecem artık inşallah bebegim benimledir🤲
Aabbccc Gncgozde ya canım benim Rabbim kucağını doldursun en kısa zamanda inşallah üzme kendini Allah büyük hayırlı kapılar açsın
baharmom35 Gncgozde benimde ilk denemem tutmadı şimdi 2. Ye başladım inşallah bu sefer olur sende sıkma canını olacağına varıyo Allah ne derse o bize dua etmek çok çok istemek düşüyor 😏
Gncgozde Amin cümlesine versin rabbim. 3 denememdi çok yıprandım rabbimin vardır bildigi napalım kısmet
mrp2023 Gncgozde üzülme desekte üzüleceksin biliyorum ama tüp bebek aşılama hepsi birer sebep verecek olan Allah en doğru zamanda versin inşallah diye dua edelim bi bakmışsın kendiliğinden olmuş sonuçta Allah ol derse olur bi sebep aramadan 🫶🏻☺️
Gncgozde baharmom35 Amin inşallah dua edelim birbirimize. Rabbim aratmasın daha fazla kolaylıkla nasip etsin inşallah
Gncgozde Çok zor Bi süreç rabbim sabır versin. Ara verdim zaten toparlamam lazım içim dışım ilaç igne oldu. Zamana bırakcam bi süre çalışmaya başlayacam inşallah kafa dagıtırım dedim.
baharmom35 Gncgozde inşallah canım sende hızlıca toparlan iyi hissettiğinde yine başla ben maşallah aşırı acele şekilde hemen atlatıp başladım ama birdaha negatif görürüm diye korkuyorum Allah sağlıkla versin inşallah 🤲