Benim hikayem ilk evlendigim zaman kimyasal gebelik yaşadıktan sonra başladı kimyasal gebelik yaşadıktan sonra doktora gittim doktor polikistik var kilo vermen gerekli ve 2 ay korun dedi ben kilo vermedim üstüne 4 kilo daha aldım ama kimse böyle yapmasın 2 ay korunduktan sonra denemeye karar verdim ilk ay olmadı ikinci ay oldu tabi ben yine kimyasal olacak yine silik cizgi falan çıkıyordu hep korku ve stresle geçirdim hamileliğim boyunca doktorum bana en fazla 10 kilo almamı söyledi ve 10 kilo aldım 118le hamile kaldım 128le doğurdum bu benim için çok riskli oldu ameliyatta vs ama bol bol yürüyüşle bunları atlattım size bunları anlatmamin sebebi kesinlikle hamilelikte stresli olmayın siz iyi oldukça bebeğiniz daha iyi olacak ve güzel huylu olacak benim şuan çok huysuz ve sürekli ağlayan bir bebeğim var çünkü hep stresliydim hamileligin tadını çıkartın güzel günleri düşünün onu kucağınıza alacağınızi düşünün kilolu anneler hiç korkmayın bizde sağlıklı bir gebelik gecirebiliyoruz umarım herkes yavrucagini sağlıkla kucağına alır:))))