Kızlaaar ben doğurdum hemde 1 ay olmak üzere😂 o kadar insanınkini okudum bana fikir oldu belki benimki de bi fikir olur diye paylaşmak istiyorum. 2 Şubat cuma günü muayeneye gittim ve Nst de 3 tane 70 seviyelerinde sancım çıktı doktorum da 4-5 saat sonra tekrar makinaya bağlanmamı istedi. Bulunduğum ilçenin hastanesinde nst girdim yine düzenli sancılarım vardı ama seviyesi düşüktü 40-50 civarlarındaydı. Doktorum yarın gel tekrar muayene edelim dedi. Tüm gece evde fosur fosur uyudum arada uyandım bakıyorum bişey yok aman diyorum ben doğurmayacağım heralde sabah oldu (3.2.2023) hastaneye gittim tekrar nst bağlandım düzenli şekilde kuvvetli sancılarım var doktor bana sana yatış vereceğiz sen doğuracaksın dedi. Ben hiç bişey hissetmiyordum. Ağrı yoktu sadece karnımda bebeğin toplanması gibi sertleşme olup 5-10 Saniyede geçiyordu sanki içerden biri sıkıp bırakıyor gibi. Her şey ondan sonra başladı yatış yapıldı saat 12 civarıydı açılmaya baktılar açılma yok fitil verdiler ara ara kontrol ettiler bu süreçle gelen bakıyor giden bakıyor 😂😂 tam 10 saat sancı çektim suni sancı vermediler kendi sancılarım düzenli ve kuvvetliydi 5dakika da 3 sancı geliyordu ama hiç açılma olmadı doktor mecbur sezeryana alacağız dedi. Aileme sabaha kadar beklesek yine açılma olmaz sanki serklajlı gibi yarım cm dahi açılma yok saatlerdir demiş. Tabi bana söylemedi 😂 neyse sonra sezeryan için hazırladılar akşam 22.17 bebeğimin sesini duyduğum ilk an. Çok güzel bir his. Getirip yanağıma dayadıklarında dünyam durdu çok harika bi koku harika bi an hiç bi zaman unutamayacağım. Tabi benim bebiş çıktığı gibi ağlamaya başladı ameliyathanede zor tuttular 😂😂 içeriden çok sinirli çıkmış öyle söyledi doktorum acıkmış yavrum. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin🙏🏻🙏🏻🙏🏻