kezbanatalayy 33+3 haftalık hamileyim kızlar akıntıdan dolayı günlük ped kullansam nasıl olur sizce yani kullanımında bir zarar olur mu ki
Vandb kezbanatalayy valla ben dışarıda olunca kullanıyorum mecbur sık sık değiştirmeye çalışıyorum evde gerek yok zaten çamaşırımı sürekli değiştiriyorum
Habibe_ kezbanatalayy canım günlük ped normal zamanda da hamilelikte kullanıma uygun değil enfeksiyon riskini fazla arttırıyor bilgin olsun 🌸
umrumdadegil kezbanatalayy canım onun yerine pamuklu bir bez koy daha sağlıklı ben bebeğim için aldığım ağız mendillerinden ayırdım kendime biraz daha iyi oldu😂
kezbanatalayy Vandb bende dışarda olunca kullanmak için demiştim ama emin olamaadım enfekyona sebeb olur diyenler de var kararsız kaldım
Aseliimmm kezbanatalayy sık sık değiştiririm ama dışardaysam kullanıyorum çünkü kendimi daha rahat hissediyorum ve dışardaykende sık sık değiştirtiyorum yine çünkü akıntı gerçekten bendede fazlaca sorun
tgbmerve kezbanatalayy canm ben uzun süre fitil kullandım yeni birsktim o da aşırı akıntı yapiyirdu günlük ped değil ped taksam yeriydi , Dr istemedi sadece havlu kağıt köy sık sık değiştir dedi enfeksiyon yapar dedi günlük pede
Civciv53 kezbanatalayy günlük ped enfeksiyona sebep oluyor. Gerçekten bende kullanırdım ve bıraktım hayatımda yaptığım kendime en büyük iyilikmiş. Şimdi doktora giderken falan gazlı bez kullanıyorum bazen hiç olmazsa daha steril