Kara-Aras Kızlar 28 haftalık hamileyim. Son iki gundur bebeğim eskisi gibi kıpırdamıyor. Normalde çok hareketliydi. Ama son iki gundur ciddi takip ediyorum neredeyse him hareket etmiyor. Bir sorun ola bilirmi sizce,? Yoksa benim boş endişemmi
Cennet_kusum16 Kara-Aras günde 10 kere hareket ediyor mu ? Tatlı yiyip sola doğru yatıp takip edin 1 saat içinde 10 kere hareket etmesi gerekiyormuş. Yine hissetmezsiniz doktorunuza söyleyin. 27 ile 32 bayağ hareketli geçiyor bizim
Yaprakdokumuseverr Kara-Aras Ben dün aynı böyle yaşadım hiççç hareket etmedi gece 2 gibi uyumak için yattım o zaman uyandı. Tembelse demekki 😅
maviiiss Kara-Aras bende 27+4 üm 2 gün benimde öyle çok çok az hareket etti gün içinde bazen hiç etmedi korktum ama bugün hareketli çok şükür 🙏
Cennet_kusum16 Kara-Aras istersen acilde bı ultrasonda baksınlar ya da kendin hareket etmesi için biraz yürüyüp, biraz tatlı yiyip takip edebilirsin
nuraysrhn Nst ile baksalarda o cihazlar32 inci haftayi algiliormuş sadece anne nabzi alınıormus gecen haftada ben gittim ordan biluorum