Tugcev Bume benimde o haftada 104 çıkmış. Doktor hiçbir şey söylemedi. normal aralıkta gözüküyor ama sınırdan bir düşük. O yüzden yorum yapar diye düşündüm ama yapmadı açıkçası
Bume Tugcev aynen benimki de demedi belki de ilk zaman normaldir sonradan düşüyordur inşallah normal değere gelir
_Mother_ 1zehratun canım benim ki diyet ile düzelmişti evde makina aldım açlık tokluk ölçüyordum yemekten 1 saat önce yemekten 1 saat sonra düzene girmişti çok şükür seninde açlık ve tokluk biraz yüksek çıkmıştı benim sadece 1 saat sonra yüksekti
Ddmyu Aslisko kilo ile bağlantısı yok ben hamilelikte iki kilo almıştım o test dönemi ve zayıf hamileydim dedim şeker çıkmaz tüketmiyorum şekerde yok ama çıktı . Beslenme ile kontrol altına almıştım neyseki ihmal etmeyin şakaya gelmez
Merve-betul Yükleme sıvısini lıkır lıkır içtin galiba 🤣 ilk açlık 94 altı olmalı ilk tokluk 140 ikinci tokluk 100 vs olmalı bak benim yuklememi atiyim
Zynp12 Bume olabilir yedikleri izin etkisi bırde aç ve tok karına test verin Dr söyleyip zaten ilk haftalarda şeker yüklemesi yapmazlar ileriki haftalarda o inşallah yoktur ama yinede dikkat edin ❣️