mavilibisey Uffu 65’le hamile kalmıştım. Hatta tam hamileliğimi öğrendiğim dönem bir anda 2 kilo aldığımı farkettiğim dönemdi. 33.hafta 4 kilo almışım. Ama karnım yine de çok büyük geliyor 😁
1palyaco Uffu 49ile hamile kaldım 1kilo verdim ardından 5kiloya yakın aldım şuan 53falanım. 21haftalık hamileyim .
SmyEsciv Uffu aaa aynıyız benimde 24 hafta 8 kilo aşırı herşeyi yemek istiyorum özellikle tatlı hergün yiyorum maalesef
imbrosmerve Uffu 17 haftalık bebeğim👼🏻 57 ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum🥲 iştahım çok açık, durduramıyorum kendimi… ama böyle gidersem yolun sonu fena😂😂
Betul-97 imbrosmerve Ya ne güzel ben 5 kilo vermişim. Bulantı vs olmadı mı bir de cinsiyetinizi öğrenebildiniz mi😊😊
BuseBora Uffu al bendende o kadar 20 haftada yeni geldim 4 kilo aldım Bile yolu yarıladık Bile diyemem nie böylee oldu anlamadım dikkat de ediyorum şuan 74 kiloyum 80 dan fazla olmak istemiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum
Gaye1402_ Anne2509 doğumdan sonra gider diye teselli edelim ahshshdhshd lütfen benim yerime de makarna yermisiniz çok özlüyorum kendilerini ahshshdshdhsh
Anne2509 Gaye1402_ umarımm gider bdjdkf şimdilik diyetteyim ama bozduğum ilk fırsatta sizin için makarna yiyeceğim nxndcnjxrj
Sermec27 Tuom ya çok zayıf olduğum için aslında kilo almak istiyorum seviyorum ben kiloyu 60 la doğuma gitsem iyi olur ama en fazla 5 kilo vereyim daha fazla gitmesin 🥰
Melson20 Uffu boyum 162 kilom 72di hamile kaldigimda, bir ara 69,9 kg kadar dustum dikkat ediyordum leslie felan yapiyordum. Sonra biraktim simdi 25 haftaligim 75 kg olmusum 🥹 moralim bozuluyor benim
Anne2509 Gaye1402_ doktor son kontrolümde ciddili uyardı 100 kilo olmanı istemiyorum doğuma kadar dedi ve ben 93 kiloyum ve daha 2 buçuk ay var doğuma nfjfjfj bu yüzden 2 haftadır falan diyetteyim tabi arada sadece tatlı ile kaçamak yapıyorum ama elimden geldiğince bozmuyorum