ceku_balim Oyle kontrol olsun diye gittigimde beta mın 175 oldugunu ogrendim doktorla gorusme sansim olmadi bos gebelik olabilir mi ya
Deletedmom89_ ceku_balim hayır daha çok yeni gebelik, 2 gün sonra değeriniz katlanacaktır iyi düşünün iyi olacak inşallah , âdet öncesi 2 gün öncesine göre değer oldukça normal içinizi ferah tutun 🌺
Bir_nazenin01 Ne alakası var canım boş gebelikle ben 6 gün kala 46 beta ile öğrendim şuan da 8+0 olduk içini ferah tut değerin gayet güzel😍💓
ceku_balim Bir_nazenin01 aslında korkum yoktu da bir yakınım yaşadı benzer durum o yüzden korktum birz
Nerisnefes ceku_balim normaldir endiselenme ben reglim 3 gun gece 160 la ogrenmistim doktorlar zaten regl tarihine gore dusuk bulsada tekrar kan alip artisina bakiyor
Crnsln ceku_balim bence normal canım benim reglim 3 gün geciktiğinde 280 çıkmıştı 4 gün sonra bir daha kan verdim 2 binin üzerine gelmiş hemen yükselir merak etme
ceku_balim Ay insallah 1.5 yillik evliyim 1 yil korunmadan sonra 6 ay olmayinca gideyim bi kontrole dedim hamile oldugumu ogrendim sonuclari doktora gosteremedim icime kurt düşmüştü
Ece5454 ceku_balim boş gebelik yada değil demek için çok erken. 2 günde bi kan verin betanın 2 ye katlanması gerek sağlıklı gebelik olması için. Sonra kontrole gideceksiniz kese var mı yok mu diye daha sonra bebek ve kalp atışı için gidecekseniz süreç uzun
ceku_balim Ece5454 Çalıştığım için sık izin alamıyorum bir iki gün sonra da test yapıcam evde almıştım 10 gün sonra da dr a gidicem inşallah
hayalim35 ceku_balim nie boş gebelik die düşünüyorsun bn adete bir gün kala kan verdim beta 166 çıktı 32+3 haftalığım
hayalim35 ceku_balim sadece tek betayla anlaşılmaz ki 2 günde bir kan vermen lazım sağlıklı artış olması lazım sadece bu betayla boş gebelik die düşünme ben sağlıkocağında kan verdim çıkması 5 günü buldu 166 dı tekrar kan istedi sonucu 1751 çıkmıştı çok şükür sıkıntı olmadı herşey gönlünce olsun🌸